TÜGVA Elazığ İl Temsilcisi Muhammed Sacid Ataş ve beraberindekiler medya grubumuzu ziyaret etti.

TÜGVA Elazığ İl Temsilcisi Muhammed Sacid Ataş, TÜGVA İl Yönetim Kurulu Üyesi Raif Çelik Ve TÜGVA İl Yönetim Kurulu Üyesi Alpar Tıraş, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık tarafından ağırlandı.

ATAŞ: GAYEMİZ GENÇLERE HİZMET EDEBİLECEK TABANLAR OLUŞTURMAK

TÜGVA Elazığ İl Temsilcisi Muhammed Sacid Ataş, “Bizler gençliğe olan hizmeti sadece tabi ki şahsımıza münhasır olarak görmüyoruz. Birçok kurumun ve bunun içerisindeki alan ayrımı yapmadan bütün kurumların hizmet etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda da çeşitli irtibatlar, çeşitli referanslar, çeşitli kurumlarla irtibatlar kurmaya çalışıyoruz. Bizim derdimiz, gayemiz gençlere hizmet edebilecek tabanlar oluşturmak. Bu anlamda hitap edebilecek şahıs veya kurum kim varsa bunlarla ilişki ve irtibat içerisinde olabilmek. Bu anlamda da ziyaretlerimizi gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

ATAŞ: KANAL FIRAT KÖKLÜ BİR KURUM

Kanal Fırat medya grubumuz ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataş, “Kanal Fırat, kurumunuz köklü bir kurum. Uzun yıllardan beri şehrimize hizmet etmiş, şehrimizi hem yerelde hem ulusal anlamda ciddi bir şekilde duyurmuş, reklamını yapmış, olumlu anlamda ulaştırabileceği her yere ulaştırmıştır” dedi.