Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Polatcan, Genel Sekreter Murat Çiçek Tunceli Valisi Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti.

SONEL: TÜM YOLLARIMIZ AÇIK

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, güvenlik güçlerinin terörle mücadeledeki başarılı operasyonları ile huzur kenti haline gelen Tunceli'yi ziyaret eden turist sayısının arttığını, otellerde yer olmadığını söyleyerek, “22 tane 24 metre yüksekliğinde yaşam alanları olan güvenlik kuleleri yapıldı ve şu an orada kahraman güvenlik güçlerimiz 24 saat esaslı gözetleme yapıyor. Şu an şükürler olsun tüm yollarımız açık. İnşallah huzur, bu kalan teröristlerde temizlendikten sonra inşallah bir kaç yıl içerisinde o yapmış olduğumuz yaşam alanı güvenlik kuleleri inşallah 'kule otel' olur, 'yaban keçisi', 'kuş gözlem evi' olur. Gelir turistler o kulelerde tatillerini geçirir. İki yıl öncesine kadar Munzur Nehri Kıyıları çöp, bataklık ve görüntü kirliliği olan yerler iken yapılan Mameki Parkı, Millet Bahçesi, Millet Kıraathanesi, 15 Temmuz Şehitler Parkı ile içerisine yapılan yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun park alanları, lunapark, açık yüzme havuzu, deniz kumundan yapılan plaj ve yüzme platformları, iskele, kır bahçeleri, başta sakura ağaçları olmak üzere çok sayıda bitki çeşidini barındıran 200 bin metrekare peyzaj düzenlemelerine kadar vatandaşların hoşça vakit geçirecekleri alanlar oluşturuldu. Ayrıca alınan gondollar, su jeti, su kayağı, gezi ve sürat tekneleri ile Tunceli adeta su sporları ve turizm merkezi haline geldi” dedi.

DUMANDAĞ: MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Tunceli Pülümür Kaymakamı Ömer Faruk Fidan ile kısa bir tekne turuna katıldık. Tuncel’inin doğal güzelliklerinde birde bu açıdan baktık. Bu kadar kısa sürede böyle büyük projelere imza atan Tunceli Valimiz Tuncay Sonel'e çalışmalarında başarılar diliyorum, misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, daha sonra hemşehrimiz olan Tunceli Vali Yardımcısı Akın Zor'u Makamında ziyaret Etti.

Ziyaretlerin devamında Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Polatcan, Genel Sekreter Murat Çiçek Tunceli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz 'ü makamında ziyaret etti.

DUMANDAĞ: KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTÜYORUZ

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Elazığ Ticaret Borsası, Tunceli Bingöl Muş İlerini de kapsayan Türkiye deki en büyük çalışma alanına sahip borsayız, bölgemizin kalkınması ile ilgili Tunceli Ticaret Odası ile beraber koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Başkanımız Zeynel Açıkgöz'e ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” diye kaydetti.