AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Birlik Vakfı ve Kızılay Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

ŞİMŞEK: HOŞ GELDİNİZ, ŞEREFLER VERDİNİZ

Başkan Ramazan Gürgöze’nin ilk durağı Birlik Vakfı oldu. Misafirlerini ağırlayan Vakıf Başkanı Eray Şimşek, “Hasetten Ramazan Abimi demek istiyorum. Özellikle teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bundan önceki desteğinizi bundan sonra da görmek bizi ziyadesiyle onure edecektir. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz” diye konuştu.

GÜRGÖZE: ELİMİZDEN GELDİĞİNCE SİZE DESTEK OLMAYA GAYRET EDECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise, “Yaklaşık 1 ay önce oluşan Birlik Vakfı’nın Yönetim Kurulu’nu tebrik maksadıyla arkadaşlarımızla birlikte geldik. Eray kardeşimize ve oluşan yeni yönetime bundan sonraki yönetim süreçleri içerisinde başarılar diliyoruz. Birlik vakfı çok geçmişi olan, mazisi gerilere dayanan ve bizim toplumumuzda çok fazla insan yetiştiren, adeta insanın yetiştiği bir ocak olan vakıflardan bir tanesidir. Bizim temel taşlarımız olarak kabul ettiğimiz. Cumhurbaşkanımızın ve geçmiş dönem Meclis Başkanlarımızın, birçok siyasetçimizin orada yetiştiği ve oranın kurucusu olduğu, sonrasında da faaliyetlerini aralıksız bir şekilde devam ettiren vakıflardan bir tanesi. Bu vakfın Elazığ’da kurulmuş olması çok önemli. Burada 3-4 yıl önce kuruldu, inşallah bundan sonraki bu yeni ulaşan yeni yönetimle birlikte çok daha heyecanlı, çok daha dinamik, çok daha güzel ve başarılı çalışmalara imza atacaklarına inancımız tamdır. Eray kardeşimizin de ifade ettiği gibi bu vakfı çok önemsiyoruz, kendilerine her türlü desteği şimdiye kadar verdiğimiz desteklerin daha fazlasını da bizden herhangi bir destek istediğiniz bir taktirde sürekli elimizden geldiğince size destek olmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KIZILKAYA: ÇINARI BÜYÜTMENİN ÇABASI VE GAYRETİ İÇERİSİNDE BİRLİKTE OLACAĞIZ

Başkan Gürgöze ve beraberindekiler daha sonra Kızılay Elazığ Şubesini ziyaret etti.. Kızılay Elazığ Şube Başkanlığına seçilen Rahman Kızılkaya, “Öncelikle AK Parti İl Başkan’ımız Sayın Ramazan Gürgöze’nin çalışma arkadaşlarının bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Türk Kızılay’ı bugüne kadar toplumun tüm katmanlarının desteğini alarak bulunduğu noktaya gelmiştir. Bundan sonra da yine toplumun tüm katmanlarıyla beraber hareket ederek istişare içerisinde siyasi partileriyle, bürokratıyla, işvereniyle, işçisiyle, emeklisiyle, çalışanıyla toplumun bütün bireyleriyle beraber el ele, gönül gönüle hareket ederek bu çınarını büyütmenin çabası ve gayreti içerisinde birlikte olacağız inşallah” diye konuştu.

GÜRGÖZE: KURULUŞLAR HALKIMIZIN DESTEĞİYLE AYAKTA DURMAKTADIRLAR

Başkan Gürgöze de, “Kızılay’ımız tabi sadece Elazığ’da ya da sadece Türkiye’de görev yapan ve yapmış olduğu görevi sınırlı bir coğrafyayla sınırlayan bir kuruluş değil. Kızılay, bugün hem ülkemizin dört bir tarafından güneyinden kuzeyine, doğusundan batısına dört bir coğrafyada 7 bölgede aktif olarak faaliyet gösteren, onunla birlikte özellikle hiç din, dil, renk, etnik yapı gözetmeksizin dünyanın neresinde olursa olsun doğal afetler, açlık, savaş ya da başka nedenlerden dolayı mağduriyet yaşayan bütün mazlumların yanında olmayı kendine ilke edinen bir yüz akı kuruluşumuz. Dolayısıyla yönetim kurulumuzu, başkanımızı ve tüm çalışanlarımızı tebrik ediyoruz. Yine genel başkanlarını ve Kızılay’ın her kademesinde görev alan gerek aktif olarak görev yapan bir fiil yönetim kadrosunda yer alan ya da orada çalışanlarla beraber aynı şekilde gönüllülerini de tebrik ediyoruz. Tabi bu tür dernekler, bu tür kuruluşlar halkımızın desteğiyle ayakta durmaktadırlar” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL