AK Parti’den Elazığ Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Abdullah Karadağ, medya grubumuzu ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile bir araya geldi.

Usulsüzlük Yapanlara Büyük Cezalar Geliyor Usulsüzlük Yapanlara Büyük Cezalar Geliyor

Karacağ, “Elazığ Karakoçanlıyım. Elazığda yaşıyorum. İşlerimizde ticaretimizde Elâzığ’da devam ediyor. Kentsel dönüşüm uzmanıyım. Tam anlamıyla işlerimiz kentsel dönüşümle alakalı işler. Büyükşehir Belediyelerinden ve diğer Belediyelerimize deprem strateji planlarını hazırlıyoruz” dedi.

Karadağ, “Seçim süreciyle birlikte vatandaşlarımızla birlikteyiz. Sorunlarını dile getiriyorlar. En büyük sorun olarak bende soruyorum onlara özellikle Elazığ’ımızın en temel sorunu ne diye. İlk gelen cevap ve en genel cevap kentsel dönüşüm sorunu. Kentsel dönüşümle alakalı mustarip olduklarını çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarını hep dile getiriyorlar. Bizde bunları çözmeye adayız. Bizde de kentsel dönüşüm düşüncemizi, projemizi anlatıyoruz. Kentsel dönüşümün en büyük temel sorunu güvensizlik olduğunu bu güven problemini Kamu özel ortaklığıyla aşacağımızı ifade ediyoruz. Tabi ki bu tarz düşünceler onlarında hoşuna gidiyor güvenliğini arttırıyor.Bu şekilde bir yol haritamız olacak nasip olursa tabi ki bizlere. Kamu özel ortaklığıyla yol alacağız inşallah” dedi.