30 yıldır mahallede esnaflık yapan ve mahallede ikamet eden Celal Altuğ, Abdullapaşa Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar Adayı Altuğ, “Abdullahpaşa minibüs son durakta altı kardeşler adı altında iş yeri olarak lokantam var ve şuan Abdullahpaşa mahalle sakinlerine hizmet vermekteyim. Bunun dışında 25 yıl emniyet teşkilatı olsun, 30 yılda mahalle esnafı olarak bu mahallenin sorunlarının bilincindeyim. Bu bilgi birikimimi mahallem için kullanarak adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Mahallenin sorunlarını bildiğini ifade eden Muhtar Adayı Altuğ projelerini sıraladı.

Altuğ, “Yukarda Memur-Sen, Hak-Sen ve Armakent civarı 12-13 katlı binalar yapılmış fakat orada hiçbir imkân yok. Şimdi öncelikli olarak orada bir iş merkezi olmasını istiyoruz. İçinde manavı, kasabı, eczanesi, fırını olmasını istememizin tek sebebi kendimiz için değil mahallemiz sakinlerinin rahat etmesi içindir. İkinci olarak buraya bir Halkbankası şubesini getirilmesini istiyoruz. Üçüncü olarak bir diş kliniğinin hizmet vermesini istiyoruz. Adamın dişi ağrıması sonucu burdan Fethi Sekin şehir hastanesine gitmesi için dört yüz tl vermesi gerekiyor. Mahalle sakinlerimizin rahatlığı için biz bu projeleri ivedilikle değerlendireceğiz bize nasip olursa. Onun dışında bizim minibüs durağı pazarla aynı yerde olduğu için Pazar günleri orada trafik kitleniyor. Biz bu duruma karşı Parka hiçbir zarar gelmeden parkın bir kısmını alıp üstü peron olacak şekilde her minibüs perona girecek ve pazara gelen vatandaşlarımızda orada rahatlıkla alışverişlerini yapacaklar. Bir durum daha var, Yahya Kemal Beyatlı okulunda öğrenci servisleri girdiği zaman aynı şekil kitleniyor. Fatih Cami’nin üst tarafında boş bir alanımız var oraya da servis minibüsleri için düzenleyeceğiz” dedi.

Elazığ’da Sağanak Yağış Etkili Oldu Elazığ’da Sağanak Yağış Etkili Oldu