Deva Partisi Kadın Politikaları Başkanlığı’nın düzenlediği Kadın Çalışmaları toplantısı yapıldı.

Toplantıya İl Başkanı Murat Dağhan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

DAĞHAN: KADINLAR SİYASET YAPMALI

Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan, partilerinin kadınlara verdiği önemi anlatarak; Deva Partisi’nde kadın kontenjanlarının %35 oranında olduğunu söyledi. “Deva Partisi’nin kadınlarımıza verdiği önemli teşkilatlanma yapımızdan da anlayabilirsiniz. Teşkilatlanma yapısına baktığınız zaman bütün partilerde kadınlar kolu, gençler kolu diye bir ayrım yapılırken bizim partimizde % 35 kadın kontenjanı, % 20de gençlik kontenjanı var. Gençlerinde büyük kısmı kadınlardan oluşacağı için belki bu oran yüzde 50 – 55 e varacak” dedi.

AYDIN: KADINLAR İLE BAŞARACAĞIZ

Deva Partisi İl Kadın Politikaları Başkanı Nihal Çiçek Aydın, kadına yönelik her türlü şiddete karşı olduklarını kaydetti. “Güçlü siyaset, güçlü iş dünyası, STK, güçlü basın, güçlü yargı, güçlü konum diyorsak bunu kadınlar ile başaracağız. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın dediği gibi kadına yönelik her türlü ayrımcılık için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Siyaset sadece erkeklere bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir” ifadelerini kullandı.

ZORLU: ÇÖZÜMLER ÜRETMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK

Deva Partisi Merkez İlçe Kadın Politikaları Başkanı Nurgün Zorlu, Elazığ’da yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. “Her bir vatandaşımıza ulaşmak için sabırla azimle mücadele içeresindeyiz. Bizim burada tek amacımız elimizin refahını oluşturmak. Çözümler üretmek için bu yola çıktık. Biz kadınların her zaman çözüm odaklı olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden aslında siz değerli kadınlarında değerli olduğunu saygı kelimesine en yakışan topluluk olduğunu söylemek istiyorum” dedi.