Elazığ Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Dijital Gençlik Merkezi'nde (DİGEM), Yapay Zeka Seviye 2 ve Seviye 3 eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Avrupa Birliği finansmanı, UNDP Türkiye koordinasyonu ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) iş birliğiyle yürütülen "Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi" kapsamında faaliyetlerini sürdüren DİGEM'de; yapay zeka, veri analizi, dijital pazarlama, e-ticaret, temel bilgisayar, robotik kodlama ve siber güvenlik alanlarında eğitimler veriliyor. Merkezde, gençler, kadınlar ve özel gereksinimli bireylerin dijital becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

DİGEM'de gerçekleştirilen törende, Yapay Zeka Seviye 2 ve Seviye 3 eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan tarafından takdim edildi.

222222444444555555

Törende konuşan Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Elazığ Belediyesi olarak gençlerin teknoloji alanındaki gelişimlerine katkı sunmayı sürdüreceklerini belirterek, yapay zeka, robotik kodlama ve siber güvenlik gibi geleceğin mesleklerine yönelik eğitimlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Bilginoğlu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın gençlere yönelik destekleri doğrultusunda bu alandaki çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü vurgulayarak, eğitimleri başarıyla tamamlayan tüm kursiyerleri tebrik etti.

33333

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi'nden Ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursu
Elazığ Halk Eğitimi Merkezi'nden Ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursu
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 07 23 At 13.05.11