Esnaf ve girişimcilerin dijitalleşme sürecine uyumunu artırmak, e-ticaret ve markalaşma alanlarında farkındalık oluşturmak amacıyla Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası tarafından düzenlenen “E-Ticaret ve Markalaşmanın Önemi” konulu eğitim programı başarıyla gerçekleştirildi.

Kedi İle Köpeğin Dostluğu İçleri Isıttı
Kedi İle Köpeğin Dostluğu İçleri Isıttı
İçeriği Görüntüle

Vlcsnap 2026 01 22 17H06M56S672

Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen programın evsahipliğini üstlenen Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mitat Ulaş, esnafın dijital dönüşüm sürecine destek vermeye devam edeceklerini belirterek, benzer eğitim ve projelerin artarak süreceğini vurguladı.

Vlcsnap 2026 01 22 17H05M58S777

Programda konuşan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay, markalaşma ve e ticaret yolunun açılması gerektiğini kaydetti.

Vlcsnap 2026 01 22 17H06M12S615

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak ise konuşmasında ajansın bölgelere verdikleri desteklerden bahsederek, ticaretin artın dijital dünyada döndüğünü söyledi.

Vlcsnap 2026 01 22 17H06M24S395

Dijital çağın gerekliliklerine uyum sağlayan, rekabet gücü yüksek bir esnaf yapısının oluşturulmasının hedeflendiği programda, Proje Danışmanı ve Eğitmen Hakan Çetiner tarafından e-ticaret, markalaşma ve dijital pazarlama konularında kapsamlı bir seminer verildi. Katılımcılara, dijital platformlarda sürdürülebilir başarıya ulaşmanın yolları aktarıldı.

Vlcsnap 2026 01 22 17H06M40S684