Elazığ Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında şehir genelinde dikkat çeken bir farkındalık çalışması başlattı. Kentin birçok noktasındaki trafik ışıkları, kadına yönelik şiddete karşı özel mesajlarla donatıldı.

Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde sinyalizasyon sistemlerine “Şiddete Hayır”, “Kadına Saygı” gibi dikkat çekici sloganlar yerleştirildi. Uygulamanın, hem sürücülerin hem de yayaların dikkatini çekerek toplumsal farkındalığı artırmayı hedeflediği belirtildi.

Elazığ Belediyesi, 25 Kasım kapsamında düzenlediği etkinlikler ve farkındalık projeleriyle kadına yönelik şiddetle mücadele çağrısını güçlendirmeyi amaçlıyor.




