Türkiye’deki medyanın merkezi İstanbul’da, tarihi Şişli Tiyatro Salonunda Altın Başarı Ödülleri Töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene; medya, sanat ve iş dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Törende; geneli ulusal medya çalışanları olmak üzere alanında en iyi olanlara başarı ödülleri takdim edildi.

Seçici kurul değerlendirmesi ve halka açık oylamalar sonucunda alanında en iyilerin ödül aldığı törende özgün kategorilerde ödül verildi. Müzik dinletileriyle başlayan programda daha sonra ödül törenine geçildi.

YILIN EN İYİ GECE HABER SPİKERİ; FURKAN DİLAVER

Elazığ’ın ilk canlı gece haber programı olan ve 7 yıldır aralıksız devam eden hafta içi her gece saat 23.00’te Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarından canlı olarak yayınlanan “Son Baskı” programının sunucusu Furkan Dilaver’e “Yılın En İyi Gece Haber Spikeri” ödülü takdim edildi.

FURKAN DİLAVER KONUŞMASINDA ELAZIĞ’IN TURİZM DEĞERLERİNİ ANLATTI

Ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yapan Furkan Dilaver salondaki ünlü gazetecileri, spikerleri ve sanat camiasını Elazığ’a davet etti. Dilaver konuşmasında; “Biraz mikro milliyetçilik yapmak istiyorum. 24 Ocak ve 6 Şubat depremlerini yaşayan; ülkemizin, Doğu Anadolu Bölgesinin güzide şehirlerinden biri olan doğunun parlayan yıldızı, 4 bin yıllık geçmişiyle Harput’u barındıran, enfes bir kayak merkezi bulunan, çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış Palu ilçesinin bulunduğu, yemek çeşitliliği açısından Türkiye’nin en zengin ikinci mutfağına sahip olan ve YÖK tarafından Araştırma Üniversitesi seçilerek Türkiye’nin en iyi ilk 10 Üniversitesi’nden biri olan Fırat Üniversitesi’nin bulunduğu Elazığ’a sizleri davet ediyorum. Elazığ maalesef 24 Ocak ve 6 Şubat tarihlerinde 3 büyük depremi yaşadı. Sizlerin ilimize yapacağınız her bir ziyaret toparlanma aşamasında olan ilimiz için çok büyük bir moral olacaktır. Sizleri ilimize bekliyoruz. Bu ödülü de Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Yasemin Açık, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ve tüm ekip arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.

Törende; TRT başta olmak üzere çok sayıda ulusal televizyon kanalından ünlü isimlere ödüller verildi.

Video:

İl Protokolü, Yeni Sanayi Sitesi Alanında İncelemelerde Bulundu İl Protokolü, Yeni Sanayi Sitesi Alanında İncelemelerde Bulundu