Gazze Direniş Platformu 21. Yardım kampanyasını başlattı.

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde; Elazığ Şuurlu Öğretmenler Derneği ile organize edilen "Aziz Şehir Elazığ'ın Öğretmen ve Öğrencilerinden, Kahraman Gazze'nin Öğretmen ve öğrencilerine binlerce selam olsun" yardım kampanyası 10 gün boyunca devam edecek.  

Vlcsnap 2024 04 26 17H22M22S300

Şuurlu Öğretmenler Derneği Elazığ Şube Başkanı Habib Karaçorlu, yardım kampanyasına duyarlı öğretmen ve öğrencilerin özellikle destek vermesini istedi.

Başkan Karaçorlu, “Bizler şuurlu Öğretmenler Derneği olarak Gazze Direniş Platformuna destek için bugün buradayız ve 10 gün boyunca nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. Bu nedenle şehrimizin çok değerli öğretmenleri ve göz bebeğimiz öğrencilerimizi buraya davet ediyor ve Gazze’deki kardeşlerimize Karınca kadarınca da olsa yardım göndermeye çağırıyoruz” dedi.

Vlcsnap 2024 04 26 17H25M56S476

Gazze Direniş Platformu Sözcüsü Alaattin Meydanoğlu, yardım çalışmalarına Beşir Derneği’nin de katkısının olduğunu belirterek teşekkür etti.

Elazığ’da Seyir Halindeki Araç Alev Aldı Elazığ’da Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

Meydanoğlu,  “Aziz şehir Elazığ’ın öğretmen ve öğrencilerinden kahraman Gazze’nin öğretmen ve öğrencilerine binlerce selam olsun başlığı ile yardım kampanyası düzenlemekteyiz. Bu yardım çalışmalarını sandık olarak da Beşir Derneği tarafından yürüteceğiz. Daha önceden de ifade ettiğim gibi hep şunu soruyorlar, Başkanım nereye kadar, altı ayınızı tamamladınız bu gidiş nereye? Ben de hep aynı ifadeyi kullanıyorum, Gazze’nin inşa ve ihyası tam olana kadar biz bu meydandayız. Gazze ayağa kalkana kadar biz bu meydanı terk etmeyeceğiz” dedi.

Vlcsnap 2024 04 26 17H31M34S960