Elazığ’da uzun yıllardır hizmet veren bir süper market zinciri her yıl geleneksel olarak düzenlediği hediye çekiliş kampanyasını gerçekleştirdi.

Pandemi nedeniyle her yıldan farklı tedbirli bir şekilde noter huzurunda gerçekleşen çekiliş ile 1 araba ve 23 hediye sahiplerini buldu.

Marketler zinciri, kazandığını yine Elazığ ile paylaşan sloganı ile yerelden aldığını yerele aktarıyor.

SOLMAZ: HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Küüm Gıda Misaş Marketler Zinciri Yönetim kurulu üyesi Vahdet Vedat Solmaz, “Uzun yıllardır kazancımızı siz değerli müşterilerimizle paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz. Şu anda da yaptığımız organizasyonda kazancımızın bir kısmını da olsa siz değerli müşterilerimizle paylaşmak için bir aradayız. Biraz sonra şanslı müşterilerimize değerli hediyelerini takdim etmek üzere çekiliş yapacağız. Uzun yıllardır Elazığ’ın bir çok mahallesinde, bölgesinde hizmet etmekteyiz. Misaş marketler en doğal ürünleri kendi üretimiyle katkı sağlayarak siz değerli Elazığlılara sunmak için çaba sarf etmektedir. Bizler inşallah sizlerin destekleriyle daha uzun yıllar sizlere yerel bir market olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SOLMAZ: HİZMETLERİMİZ GİDEREK GÜÇLENECEK

Vedat Solmaz, “Depremden sonra çok hızlı bir hareketle Elazığ’da özellikle mağdur olan bölgelere çok iyi hizmetler götürmüştür. Sanal marketi pandemiden hemen sonra devreye soktuk. 65 yaş ve üzeri olan ailelere evlerine siparişleri hızlı bir şekilde dağıtarak onların mağdur olmasını engelleyip ihtiyaçlarını tedarik ettik. Bu hafta itibariyle de Misaş marketler olmadığımız bazı bölgelerde daha iyi hizmet verebilmek için otobüs market hizmetine başladı. İnşallah hizmetlerimiz giderek güçlenecek. Arkadaşlarımızla ortaklığımız pekleşecek ve uzun yollara dağılacaktır” şeklinde konuştu.

Noter huzurunda yapılan çekilişle 1 adet 2020 model araç, motorsiklet, 1 adet  laptop, klima, televizyon, beyaz eşya ve cep telefonu başta olmak üzere 23 hediye  sahiplerini buldu.

2020 model araç, Sürsürü Mahallesi’nde ikamet eden Safiye Karataş adlı vatandaşa çıktı.