15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Demirbağ ve Kadın Kolları Başkanı Özgül Katılmış,104 emekli amiralin yayınladığı bildiriyi kınadı.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Demirbağ,104 emekli amiralin yayınladığı bildiriye tepki göstererek açıklama yaptı.

DEMİRBAĞ: VARSA MEYDAN BUYURUP GELSİNLER

Demirbağ açıklamasında, “4’üncü ayın 3’ünde gece yarısı emekli amirallerin yaptığı basın açıklamasında çok etik olmadığı ve bu etiğin üzerinde olmama nedeni bunlar arkasında başka güçlerin olduğunu ve bu güçlerin tehdit edildiğini biliyoruz. 15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak, gakgoşlar olarak biz burada meydandayız. Biz kimseye bu şansı tanımayız ve tanıtmayız. Biz devletimizin ve milletimizin arkasındayız. Sayın cumhurbaşkanımızın da arkasındayız. Varsa meydan buyurup gelsinler meydanımız açık. Biz onları cehenneme gömmeye açığız. Hiç kimse demesin ki Tayyip Erdoğan sahipsizdir. Hiç kimse demesin ki Türk devleti ve Türk milleti yalnız değildir. Bunu iyi bilsinler ki biz daha önce bunları nasıl gömdüysek bugünde gömmesini biliriz” açıklamalarında bulundu.  

KATILMIŞ: BİZ BURADAYIZ

Kadın Kolları başkanı Özgül Katılmış da “Bilinmeli ki bu vatan sahipsiz değildir” ifadelerine yer vererek bildiriyi kınayarak, “Elazığ 15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak 3 Nisan gecesi 103 emekli amiralin bir araya gelerek milletin iradesine ve seçilmişlerine darbe sevdalıları parmak sallayarak yayımlamış oldukları bildirgeyi şiddetle kınıyoruz. Bilinmelidir ki bu vatan sahipsiz değildir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Aziz milletimiz darbesi vesayetçi zihniyetin 15 Temmuz gecesi dersini verdi. Milletin iradesini tehdit eden darbe heveslileri haddinizi bilin. Birilerinin maşası olarak kalkıştığınız girişimcilere milletçe artık geçit vermeyeceğimizi bilin. Biz buradayız. Değerlerimize, devletimize, milletimize sonuna kadar sadık ve bağlıyız. Eski Türkiye artık yok” ifadelerini kullandı.