Toplantıya Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Bölge Başkanı Naci Şavata, Eğitmci Tarık Sezai Karatepe ve Yüksel Karakoç ile İl Temsilcisi Mehmet Tan, il Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Temsilcileri, Gençlik Kolları, Hanım Kolları katıladılar.

Toplantı; İl yönetim kurulu üyesi Hafız Mahmut Özerhanın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı.

 İl Temsilcsi Mehmet Tan’ın Toplantıya katılanlara hoş geldin deyip teşekkür etmesinin ardından Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınözün konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında 2018 yılının Erbakan Vakfı için Tüm dünyada teşkilatlarını tamamlamış ve Dünyanın en büyük teşkilatına sahip olan vakıf haline gelip ŞAHLANIŞ yılı olacağına değindi. Elazığa her geldiğinde Hünkar Mahfiline gelmenin heyecanını yaşadığını da anlatan Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Elazığ Temsilciliğinin Teşkilatlanmasını tamamlamasından dolayı ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

İlçe Başkanlarının İlçelerinde yaptıkları çalışmaları anlatımlarından sonra İl teşkilatlanma Başkanı Fatih Çıplakkılıç’ın Teşkilatlanmadaki son durumu anlatımları ile devam eden toplantıda İl Temsilcisi Mehmet Tan, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın 11 Martta Elazığ’a geleceğinin müjdesini verdi. Erbakan Vakfı Bölge Başkanı Naci Şavata ise kısa ve veciz bir konuşma yaparak “Bizler 2. Kırk yıl için Cihat Şuuru ile çalışan bir topluluğuz” dedi.

ERBAKAN VAKFI 2. İL DİVAN TOPLANTISI Yemek ve Namaz Molasından sonra Tarık Sezai Karatepe ve Yüksel Karakoç’un verdiği eğitimlerle devam etti.