Goncalar Solmasın Derneği, çocukların yüreğine dokundu, onlara hem kırtasiye malzemesi hem de kaban ve mont dağıtımı gerçekleştirdi

Goncalar Solmasın Derneği’nin bu defaki okul durağı Şehit Öğretmen Nadir Ozan İlkokulu öğrencileri oldu.

Okuldaki 263 öğrenciye kaban, bot ve kırtasiye yardımı yapıldı.

GÜRGÖZE: EVLATLARIMIZA YARDIMLARIN ULAŞTIRILMASI ANLAMINDA BİR YİNE İVME KAZANDIRIR

Şehit Öğretmen Nadir Ozan İlkokulu Müdürü Selahattin Gürgöze, “Geleceğimiz, her şeyimiz olan bu bize emanet yavrularımıza, evlatlarımıza bu hediyeleri vererk onları mutlu etmenin, onların heyecanını, mutluluğunu paylaşmanın güzelliğini bizlerde yaşıyoruz. Katkıda bulunan başta Hacı Ormanoğlu Bey olmak üzere hayırsever kurumumuza da çok teşekkürlerimi arz ediyorum. İnşallah bu tür organizasyonlarla ülkemizin en ücra köşesinde ihtiyacı olan goncalarımıza, evlatlarımıza yardımların ulaştırılması anlamında bir yine ivme kazandırır” ifadelerini kullandı.

ORMANOĞLU: İSTANBUL’DAN BURAYA YARDIMLARINI GÖNDEREN HAYIRSEVERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu, “Önümüz kış. Çocuklarımızın ayakları üşümesin dedik, sırtları üşümesin. Yüreklerine dokunmak için geldik. Rengarenk boyalar getirdik. Dedik ki çocuklarımız dünyayı renklendirsinler. Bizi yalnız bırakmayan duyarlı hayırseverimize İstanbul’dan buraya yardımlarını gönderen hayırsevere çok teşekkür ediyoruz. Bunun yanında kaban, bot, kırtasiye malzemesi bunlar önemli. Yine dün 750 tane çocuğumuza bir kaban, bot, kırtasiye malzemesi dağıtmıştık. 17 Kasım ve Şehit Nadir İpek Ortaokulu’nda. Bugünde Şehit nadir Ozan ilkokulunun bütün öğrencilerine 263 tane öğrencimiz var hepsine hediyelerini getirdik. Hediyeleri kabul ettikleri için çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel ev sahipliğinden dolayı okul müdürümüze, müdür yardımcımıza, öğretmenlerimize emek vermişler, her şeyi hazırlamışlar. Onlara çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL