Sağlık Sen Gençlik Kolları tarafından her yıl organize edilen bahar futbol turnuvalarının 3.sü başladı.

Toplamda 44 karşılaşma oynanacak turnuvaya 19 takım ve 247 futbolcu katıldı. Turnuva 5 Mayıs’ta sona erecek.

Turnuvanın ilk karşılaşmasında Dentspor takımı Gakgolar takımını 7-1 mağlup etti.

KILIÇ: ÜYELERİMİZ İSTEDİĞİ SÜRE İÇERİSİNDE BU TURNUVALARI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Turnuvanın ardından açıklamada bulunan Sağlık Sen Şube Başkan Vekili Selçuk Kılıç, “Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Turnuvamız, normalde geleneksel hale dönüştü. Bundan sonra her gün üyelerimiz istediği süre içerisinde bu turnuvaları gerçekleştireceğiz. Bu turnuvamızda emeği geçen tüm üyelerimize, gençlik kollarımıza, yönetim kurulu arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Turnuvamızın amacı sağlık çalışanlarının ve üyelerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmektir. Onların moral ve motivasyonunu düzelttiğimiz zaman daha iyi çalışma elde edeceklerinden eminiz. Bu turnuvamıza katılan, personelinin yanında olan, personelini destekleyen ve bugünde bizlerin yanında olduğunu gösteren Sayın Sağlık İl Müdürümüz Doç. Dr. Cahit Polat’a ve daire başkanlarımıza teşekkür ediyrum. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Suat Kenç’e ve personellerine katıldıklarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

POLAT: İNŞALLAH SAĞ SALİM KAZASIZ BELASIZ BİR TURNUVA DÖNEMİ OLUR

Elazığ Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat da, “Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz bahar futbol turnuvasının üçüncüsünde hep birlikte beraberiz. Biz sağlıkçılar olarak tabi ki sporu çok önemsiyoruz. Aynı zamanda obeziteyle mücadeleyi çok önemsediğimiz konular arasında. Bu vesileyle dediğim gibi her yıl geleneksel olarak bu senede üçüncüsünü düzenlemiş olmaktayız. Ben bu turnuvaya katkılarından dolayı başta Sağlık Sen Şube Başkanı Selçuk Bey’e, ve yönetim kuruluna çok teşekkür etmekteyim. Yine bu turnuvaya katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Amacımız burada sağlık çalışanlarımızın iyi vakit geçirmelerini sağlamak, biraz olsun streslerini atmak, kaynaşmalarını sağlamak ve halkımıza da sporun önemini belirtmek. Bu vesileyle bütün arkadaşlarıma, katılımcılara başarılar diliyorum. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah sağ salim kazasız belasız bir turnuva dönemi olur” şeklinde konuştu.

KENÇ: 3. BAHAR FUTBOL TURNUVASINDA BİR ARADAYIZ

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Suat Kenç de, “Sağlık Sen’in artık geleneksel hale getirdiği 3. Bahar futbol turnuvasında bir aradayız. Gerek sendikamızın kıymetli yöneticileri, gerek Sağlık İl Müdürlüğümüzün personelleri ve Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeliyle birlikte inşallah böyle bahara hayırlarla başlayarak gerek personelin moral ve motivasyonunu gerek birlik beraberliği, kardeşlik duygusunu geliştirme adına gerekse de özellikle toplumda son yıllarda gerçekten hareketsiz bir yaşam biçimi olmasından dolayı toplumun da burada farkındalık adına bir spor müsabakası başladı. Bn bu turnuvanın başta çalışanlarımıza ve tüm kurum personelimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kanal Fırat Televizyonuna da şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Sendikamızın bu faaliyetinden dolayı da başta Başkanımız ve ekibini kutluyorum” dedi.

Turnuva günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandı.

HABER: SITKI TAŞEL