60 yaşındaki Mehmet Kaya Konukoğlu’ndan Çarşamba gününden beri haber alınamıyor. Polis bir yandan arama çalışmalarını sürdürürken; yakınları, Konukoğlu’nu, görenlerin kendilerine haber vermelerini bekliyor.

60 yaşındaki Alzheimer hastası olan Mehmet Kaya Konukoğlu, Çarşamba günü ailesine taziyeye gidiyorum diye çıkmış ve bir daha geri dönmemiş.

Aile, polis ekiplerine Mehmet Kaya Konukoğlu bulması için başvururken; bir yandan da kendileri fotoğrafları ile Elazığ genelinde arama çalışmalarında bulunuyor.

Funda Kabukçu, dayısı 60 yaşındaki Mehmet Kaya Konukoğlu’nun  evden çıktığında üzerinde beyaz gömlek bulunduğunu belirterek, görenlerin 0-537- 303 14 44 numaralı telefonu aramalarını istedi.

Kabukçu, “Dayımın bir an önce bulunmasını istiyorum. Lütfen dayı, neredeysen gel. Sabah saat 09.00 civarında evden ayrılmış. Karşıda bir taziye varmış. Oraya gideceğim demiş. Bir daha gelmemiş. Üzerinde beyaz gömlek varmış. Gidebileceği yerlere baktık. Görenler abimin 0-537- 303 14 44 numaralı telefonundan bize ulaşabilir” dedi.