Tangülü Ailesi, hayatının baharında vefat eden çocukları Abdullah ve hayatta olan diğer evlatları Hakan Tangülü için Elazığ’da Özel Eğitim Meslek Okulu yaptırdı.

Hayırsever Tangülü Ailesi’nin Elazığ’da yaptırdıkları okullardan biri olan ve 28 yaşında hayatını kaybeden Abdullah Tangülü, vefatının 24. Yıldönümünde okulun idareciler ve öğrenciler tarafından anıldı.

YILDIRIM; TANGÜLÜ AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Müdürü Ahmet Yıldırım da Abdullah Tangülü’nü rahmetle anarak, hayırseverlerin sayısının artması temennisinde bulundu.

TANGÜLÜ, DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Düzenlenen programda konuşan Hayırsever Gönül Tangülü, hayır yapmak için sadece maddiyatın değil, güzel kalbin de var olması gerektiğini söyledi.

Abdullah Tangülü’nü anlatan Gönül Tangülü, evladının paylaşımcı bir insan olduğunu söyledi. Tangülü konuşurken, gözyaşlarını tutamadı, sözleri boğazında düğümlendi.

VİDEO

Program sonunda Gönül Tangülü, aldığı montları kendi elleriyle okulda eğitim gören çocuklara giydirdi.

TANGÜLÜ: BU KADAR MUTLU OLMAZDIM

Çocuklar da Gönül Tangülü’ne çiçek ve tablo hediye etti. Hediyelerini alan Gönül Tangülü, “gerçekten hayatımda aldığım en anlamlı hediye. Benim maddiyatla işim gücüm yok. Bana İstanbul’da bir yalı verselerdi, bu kadar mutlu olmazdım” dedi.