AK PARTİ ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

AK Parti’de merakla beklenen Belediye Başkan Adayı belli oldu. AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı olarak Şahin Şerifoğlulları’nın olacağı öğrenildi. AK Parti Elazığ’da yerel seçimlere Şahin Şerifoğlulları ile girecek.

AK PARTİ ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

AK Parti’de belediye başkan aday belirleme çalışmalarında sona gelindi.

AK Parti Genel Merkezi, Elazığ’ın da aralarında olduğu şehirlerin Belediye Başkan Adaylarını belirledi.

AK PARTİ KARARINI VERDİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da çalışmaları neticesinde yapılan araştırmalar, sonucunda AK Parti Genel Merkezi Elazığ Belediye Başkan Adayı için kararını verdi.

AK PARTİ’NİN ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞLULLARI OLDU

AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğlulları'nın olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi Elazığ Belediyesi’nde yola Şahin Şerifoğlulları ile devam etme kararı aldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018, 17:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
23
23 - 5 yıl Önce

Akp pilin bitti

Mert
Mert @23 - 5 yıl Önce

Palulu Bey, talebinizi ilgili birimimize iletiyoruz, teşekkürler. :-)

anıl
anıl @23 - 5 yıl Önce

Mert bey yorumlar çok iyi çok güldürdü :DD

erdinç
erdinç @23 - 5 yıl Önce

Acıklanan adayla şu soylenmek ıstenıyor sanırım : " bız kımı aday gosterırsek gosterelım sız bıze oy vermeye devam edersınız. bız sızden elımızı ayagımızı cekmısız ama sız bızden cekmıyorsunuz cekmemeyede devam edeceksınız " sanırım boyle bır anlamı var...

Mert
Mert @23 - 5 yıl Önce

Devamı: Sloganların ardından, Yeni Belediye Başkan Adayı 4 çılgın projesini açıkladı: "1-Park yapabiliriz bence. Park güzel. Hatta otopark yapabilirsek daha da iyi. Bu işe eğileceğiz. 2-Şehir merkezindeki bankların ve otobüs duraklarının yerlerini değiştirebiliriz. Geçen biz çekyatı camın önüne aldık, salon inanılmaz ferahladı. Daha büyük görünüyor şimdi. Elazığ da bunu hak etmiyor mu? 3-Bir iki yere, Elazığımıza yakışır bir havuz yapacağız. Buradaki temel mesele Elazığ'a yakışabilecek bir havuz ve bu havuzu çizebilecek tıynette mesleğinden tiksinmiş bir mimar bulmakta. Araştıralım. 4-Metro diyeceğim ama... İçimden bir his yapma, başına iş alma diyor. Yine de yazalım, bulunsun dördüncü proje olarak." :-) (Bunların gerçekle bir ilgisi yoktur, hayal ürünüdür)

Mert
Mert @23 - 5 yıl Önce

Son dakika daha: ''Elazığ'a 50 Yeni Proje'' Çalışmasında Ancak 4'e Kadar Gelebilen Belediye Başkan Adayı, Kentin Gururu Oldu... Belediye Başkan Adayı'nın bugün düzenlediği miting Elazığ'a damgasını vurdu. Büyük umutlarla giriştiği "Yeni Bir Elazığ İçin 50 Yeni Proje" çalışmasında an itibariyle 4'e kadar ancak gelebildiğini açık yüreklilikle itiraf eden Belediye Başkan Adayı'na, vatandaşlar sahip çıktı. Elazığ'ın tarih boyunca 4 projeyi bile bir arada görmediğini, zaten ilin de 2'den fazlasını kaldıramayacağını belirten seçmenler, "Filmlerde metro görüyoruz, o bize yeter", "Enkaz devral, enkaz devret”, "Elazığ'ı nasıl bulduysan, öyle bırak” sloganlarıyla da başkan adayına moral verdi.

erdem
erdem @23 - 5 yıl Önce

mert bey cok guldum yorumunuza gercekten olayı cok ıyı ozetlemıssınız tebrık ederım:))

Mert
Mert @23 - 5 yıl Önce

Son dakika: Elazığlılar, tuttukları partinin belediye başkan adayını açıklamasından sonra gelecekten umutlu... Bu seçim de yine oy verdikten sonra "Sahipsiz Elazığ" demeyi düşünen Elazığlılar, yerel seçimlerden sonra Twitter'de #SahipsizElazığ etiketiyle yapacakları etkinliğin hazırlıklarına şimdiden başladı... :-)

Malzemeden çalar
Malzemeden çalar - 5 yıl Önce

Elazığ şimdiki b...u yedi. Müteahhit biri şehri idare edecek vay vay vay. Kendi şahsıma zırnık oy verirsem Allaha kul olmayım. Herkes bunu çok iyi bilir müteahhitler malzemeden çalmayı çok iyi bilirler...

?
? - 5 yıl Önce

Akp nin adayları belli zaten ya Mutait yada iş adamı

Sürsürü Merkez
Sürsürü Merkez - 5 yıl Önce

En azından bu kez Zaza bir aday değil. Doğma büyüme Sürsürü lü kendileri. Ama mesleği şüpheli

Mithat
Mithat @Sürsürü Merkez - 5 yıl Önce

Elazığ da Rahmetli Ali Rıza Septioğlu, Rahmeti Hamza Yanılmaz ve Elazığspor Başkanları Hayrettin Karamazı ve Baki Aydın halk tarafından çok sevilen ve Elazığ'a büyük hizmetleri dokunan isimlerdi.Ancak bunların sermayesini Palulu vekiller, mevcut Belediye Başkanı ve neredeyse tamamı Palulu olan Kurum idarecileri tükettiler, son 15 yılda Elazığ her alanda çokşey kaybetti.Geriye gitti.

HALİL
HALİL @Sürsürü Merkez - 5 yıl Önce

Lan eşek şimdiye kadar kaç tane ZAZA Elazığ'da Belediye Başkanlığı yaptı. Şimdi sen Şerifoğlu'nun Elazığ'dan seçileceğini mi zannediyorsun. Göreceğiz kimin kazanacağını.

zaza
zaza @Sürsürü Merkez - 5 yıl Önce

kaç zaza elazığ belediye baskanlığı yaptığı

Kadir
Kadir - 5 yıl Önce

Elazığ için en doğru aday oldu hayırlı olsun.

Mesut
Mesut - 5 yıl Önce

Gelir sülo gibi biri şemsiye diker çiçek Eker

Ayhan
Ayhan - 5 yıl Önce

Kendisinin bile haberi yok. Siz nerden duydunuz.

....?
....? - 5 yıl Önce

Nerde Gürgöze nerde selmanoğlu nerde hani nerdeler bitti geçmiş olsun

Melih
Melih @....? - 5 yıl Önce

Selmanoğlu İstanbul da yaşıyor, ne işi var ki, ikinci dönemi şimdiki dönem kadar kötüydü.

İhsan Kaya
İhsan Kaya @....? - 5 yıl Önce

Bence Elazığ imarı ve Elazığsporun içine düşürüldüğü durum, bölgeci siyaset anlayışı, hizmelerin yetersizliği ve kalite sorunu, halkda büyük memnuniyetsizlik yaratıyordu. kentin Çaydaçıra kavşağından sonrasının neredeyse hizmet alamaması genel seçim sonuçlarında bu semtlerde ciddi oy kaybı yaşanmıştı.Belliki halkın nabzı iyi tutulmuş ve yeni aday belirlenmiş


SIRADAKİ HABER

banner137