AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve yönetimi bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Yıldırım ve beraberindeki heyetin ilk durağı, Elazığ Özel Eğitim Kurumu, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Çubuk Bey Anadolu lisesi ve Çubuk Bey proje okulu oldu.

Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen yıldırım, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

YILDIRIM: İNŞALLAH BUGÜNLERİ KISA ZAMANDA ATLATIRIZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Henüz virüsün etkisinin kaybolmadığı, biraz azaldığı bir süreçteyiz. İnşallah bugünleri kısa zamanda atlatırız, eski günlerimize döneriz. Ama bu virüs bile bize birçok şeyi hatırlatabiliyor. Hayatına değerini, yaşamanın, oturup kalkmanın, yüz yüze eğitimin, çay içmenin, sohbet etmenin, daha da ötesi çocuklarımızın bile başını okşayamaz duruma geldik. Elimizi sürdüğümüzde acaba bende bir şey varsa çocuğa geçmesin diye kendi çocuklarımızdan bile uzak kaldığımız dönemlerde gerçekten psikolojimizin çok ciddi travma yediği bir süreci yaşıyoruz. Umudumuz odur ki inşallah tünelin ucu gözüktü bana göre. Artık azalma ve artık belli bir süreden sonra da bitme. Tabi hiçbir zaman mesafe ve temizlikten vazgeçmeyeceğiz. Bu artık bizim hayatımızda bir parça oldu. Belki de geçmişte olması gereken şeyleri çok önemsemediğimiz için yeniden gündemimize almamız gerekiyor. Ben bu vesile ile tekrar yeni döneminizin hayırlı olmasını diliyorum. Sizler de çok zor şartlarda eğitim yapıyorsunuz. Çocuklar da aynı şekilde eğitim yapıyor. Hepinize başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

GÜRTÜRK: ÖĞRETMENEVİ SIKINTIMIZ VAR

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “İnşallah okullarımız tez zamanda yaklaşık 37, 560 derslikle hayırseverlerimiz, il yatırım programı, devlet yatırım programı devam ediyor. En çok öğretmenlerimiz burada huzurunuzda sizden şöyle bir öğretmenevi sıkıntımız var. Öğretmenlerimizin özellikle emekli olan öğretmenlerimizin sizde Elazığ’da yaşıyorsunuz öğretmenlerimizin en çok uğrak yeri, gittiği emekli öğretmenlerimizin de en çok kullandığı merkezde olması dolayısıyla il dışından, Muş’tan, Tunceli’den, Bingöl’den güvenli şehir olduğu için öğretmenlerimiz hafta sonları buraya geliyorlar. Geldiklerinde de ilk tercih ettikleri yer devlet misafirhanesi olduğu için öğretmen evimizi tercih ediyorlar. Bunu bir an önce o şekilde gerçekleşirse çok güzel olur” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: ÇOK YAKIN ZAMANDA PROJESİYLE HAYATA GEÇECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUZ

Öğretmenevi talebi ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Yıldırım, "Öğretmenevini en son Murat Kurum Bey ile toplantımızda Metin Bey bu konuyu çok detaylı bir şekilde dile getirdi. Altındaki dükkanlarla birlikte ticari mekanlarla olması sizin açınızdan bir sorun yok dedi. İnşallah çok yakın zamanda projesiyle hayata geçecek diye düşünüyoruz öğretmenevinin” diye ifade etti.

GÜNDÜZ: ZİYARET ETTİĞİNİZ İÇİN SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Çubuk Bey Anadolu Lisesi Müdürü Harun Gündüz ise, “Amacımız memleket için en iyiye ulaşmak, en güzele ulaşmak. Bizde bugün burada bizleri ziyaret ettiğiniz için tekrar sizlere teşekkür ediyoruz. Sağ olsun, var olun” dedi.

Yıldırım ve beraberindeki heyet daha sonra Türk Telekom, Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimler Odası ile Elazığ Folklor Turizm Derneği oldu.

YILDIRIM: BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE DEVAM ETTİRECEĞİZ

İl Başkanı Yıldırım, “Her zaman için AK Parti olarak toplumun her kesimine dokunmaya çalışıyoruz. Herkesle bir şekilde buluşmaya çalışıyoruz. Buluşurken de sorunlarımızı karşılıklı oturup konuşup çözüm yollarını aramaya çalışıyoruz. Bunu bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz” ifadelerine yer verdi.

AKGÜNEŞ: BİZ DE BU DERNEĞİN SON TEMSİLCİLERİYİZ

Elazığ Folklor Turizm Derneği Başkanı Ziyaddin Akgüneş ise, “Yıllardır Elazığ’a hizmet eden, kültürel manada hizmet eden folklorik hizmet eden bir dernek. Biz de bu derneğin son temsilcileriyiz. Şu anda da hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugün sayın başkanımız bizleri ziyarete geldiler. Sağ olsunlar, var olsunlar” diye konuştu.