Mustafa Paşa Mahallesi’nde AK Parti Seçim İrtibat  açılışına; AK parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK parti Elazığ milletvekilleri Metin bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, teşkilat üyeleri, partililer  ve vatandaşlar katıldı.

GÜRGÖZE: ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

AK parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Değerli hemşehrilerim 31 Mart seçimlerine bugünden itibaren tam 50 günümüz kaldı. 2 ayı aşkın bir süredir il belediye başkan adayımızın açıklanmasından sonra her vesile ile siz hemşehrilerimizle bir araya gelmeye çalışıyor, seçim süreci boyunca kampanyalarımızı kısa bir süre sonra kampanyalarımızı çok daha yoğun bir şekilde yürüterek inşallah ulaşmadığımız, hizmetlerimizi anlatmadığımız, projelerimizi anlatmayacağımız hiç kimse kalmayıncaya kadar bu şehrin en ücra noktasında sizlerle bir arada olmaya gayret edeceğiz. AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar bu mahalle bize en büyük destek veren mahallerin başında yer almakta. İstikrarın kalıcı, hizmetlerin devamı ve daha iyi bir hizmet almak için inşallah 31 Mart seçimlerinde AK Parti’ye en güçlü desteği vereceğinize inancımızın tam olduğunu biliyor ve bizlerde sizlere daha iyi hizmet etmek, sizlerin var olan ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğimizi ifade ediyor, seçim irtibat büronuzun açılışına katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: METROPOLE HİZMET ETME İMKANI BULDUM BEN

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, “Sizlerde biliyorsunuz ki 1994’de Cumhurbaşkanımız özellikle bunu vurguluyor her fırsatta bende vurgulamak istiyorum; 1994’te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını müteakip 2-3 ay sonra bende İstanbul’da yol bakım müdürü olarak göreve başladım. Şimdiki adı ile ulaşım daire başkanlığı oldu. 2002’ye kadar İstanbul gibi Peygamber Efendimizin metusasına mazhar olmuş bir metropole hizmet etme imkanı buldum ben. Dolayısıyla belediyecilikten gelen bir kardeşinizim, inşallah Şahin Bey seçildikten sonra tecrübelerimizi de paylaşmak suretiyle Elazığ’ımıza beraberce ekip halinde Milletvekilleriyle, İl Başkanıyla ekip olarak en güzel hizmetleri vermenin gayreti içerisinde olacağız. Burada İstanbul’a girmişken şöyle söyleyeyim ben; çıkıyorlar televizyonlarda mangalda kül bırakmıyorlar malumunuz. Akla gelebilecek hayali vaatlerde bulunuyorlar” şeklinde konuştu.

BALIK: HÜKÜMETİMİZDEN ALDIĞIMIZ DESTEKLE ELAZIĞ’A HİZMET ETTİK

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Çok zor bir süreçten geçiyor Türkiye hepimiz biliyoruz. Bunu yalnızca bir yerel seçime indirgemek işin açıkçası doğru olmayacak bunu da biliyoruz. Eğer bu yalnızca bir yerel seçim olsaydı bunun dünyanın gözünün olduğu bir seçim olmazdı, bütün dünyanın üzerinde oyun oynadığı bir seçim olmazdı. Eğer bu yalnızca bir belediye seçimi olsaydı üzerimizde elbette ki bu kadar kötü oyun oynanmazdı. Bunun hepimiz bilincindeyiz. Mustafa Paşa Mahallesi bugüne kadar bize her zaman en büyük desteği verdi. Onlar bize destek verdi, biz genel merkezden, hükümetimizden aldığımız destekle Elazığ’a hizmet ettik. Sizin bize verdiğiniz destekle ve güçle biz Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduk, ona destek olduk. Ve yine önümüzde bir seçim var, zorlu bir seçim var. İlk defa Türkiye’nin ekonomik olarak kıstırılmaya çalışıldığı, köşeye kıstırılmaya çalışıldığı ekonomik bir baskıyla sindirilmeye çalışıldığı bir baskıyla seçime gidiyoruz” dedi.

AĞAR: SİZLERE OLAN HİZMETİ EN ÜST SEVİYEYE TAŞIMAYA TALİBİZ

Milletvekili Tolga Ağar da, “Hakikatten bu seçim önemli. Bu bir beka seçimidir. Bu Türkiye’nin birlik olma seçimidir. Aslına bakarsanız yerel seçimlerde bu konulara girmek istemezdik. Çünkü yerel seçimler halkın hak ettiği hizmetlerin anlatıldığı seçimler olmak zorundaydı. Fakat karşı partilerin tabi anlatacak en ufak bir şey olmadığı için ve gereksiz vaatlere dağıldıkları için işi farklı noktalara ekmeye başladılar. Yine liderimiz üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. Biz burada konu buraya indirgendiği zaman Elazığlıların gereken herkese ne cevap vereceğini çok iyi biliyoruz. Biz geçen seçimde konuyu zaten bambaşka bir yere taşımızştık 5 tane arkadaşımızla gitmek istiyorduk. Nasip bugüneymiş. Allah’ın izniyle Şahin Bey’i de aramızda başkan seçersek bizim de Ankara’dan vereceğimiz bütün desteklerle sizlere olan hizmeti en üst seviyeye taşımaya talibiz” diye kaydetti.

BULUT: ADAYIMIZA GERÇEKTEN ÇOK İNANIYORUZ VE GÜVENİYORUZ

Açılan merkezlere sadece seçim koordinasyon merkezi denmesinin haksızlık olacağını ifade eden MKYK Üyesi Metin Bulut, “Gerçekten sadece yerel seçimle irtibatlandırılmayacak, ilintirilendirilmeyek bir seçim. Bu seçimde Elazığ’da yine çok iyi bir sonuçla yine liderimize, Cumhurbaşkanımıza destek olmak istiyoruz. Onun için çok güçlü bir adayla çıktık, genç, dinamik aynı zamanda sempatik bir adayla bir adayımıza gerçekten çok inanıyoruz ve güveniyoruz. Adayımızın bundan önceki hayatındaki başarıları hem sosyal hayatta, hem spor hayatında hem iş hayatında hem de çok ciddi bir siyasi gelenekten geliyor hepiniz yakinen takip ediyorsunuz. Biliyorsunuz kamuoyunun yakinen bildiği bir kardeşimiz. Bu sebeple biz hizmet siyasetinin Elazığ’da devam etmesini düşündüğümüz için adayımıza bu dönemde çok güçlü bir destek istiyoruz Allah’ın izniyle” diye konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: PROJELERİ HAZIRLARKEN HİÇBİR MAHALLEMİZİ ES GEÇMEDİK

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ise, “70 gündür Elazığ’ı, bütün mahalleleri karış karış geziyoruz, sizlerin derdini diniyoruz, sizlerin sorunlarını dinliyoruz ve sizlerle hemhal olabilme adına 50 gün daha gezeceğiz ve 5 yıl boyunca sizlere Allah’ın izniyle hizmet edeceğiz. 70 gündür geziyoruz. Bütün mahallelerimizi gezdik, sivil toplum kuruluşlarımızı gezdik, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla her mahallenin sorunlarını öğrenebilme aduına ve sizlerin sorunlarını sıkıntılarını çözebilme adına sizler için projeler hazırladık. 11 ara başlıkta 100 proje hazırladık. Bu projeleri hazırlarken hiçbir mahallemizi es geçmedik” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL