Seçim bölgesi Elazığ’a hemen her hafta sonu gelerek, toplumun farklı kesimleri ile  bir araya gelen Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, bu kez 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Kapalı Çarşı ve Abdullah paşa Pazarı’nda vatandaşlarla buluştu.

15 Temmuz Demokrasi meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Tahir Öztürk talepleri dinledi.Demokrasi Meydandaki Ayakkabı boyacı esnafı ile de buluşan Öztürk, hem sohbet etti hem de ayakkabısını boyattı.Elazığ’ın tarihi çarşılarından olan Kapalı Çarşı’da esnafları da ziyaret eden Tahir Öztürk, esnafların sorunlarını da dinledi.Ziyaretlerinin son durağında Tahir Öztürk, Abdullah Paşa Mahallesi’nde kurulan Pazar yerini gezdi.Pazar esnafı ile bir süre sohbet eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, alışverişte yaptı.

“BU ESNAF ZİYARETLERİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Tahir Öztürk, ziyaretlerle amaçlarının talepleri dinleyerek, vatandaşın ve esnafların sorunlarını ilgili makamlara iletmek olduğunu belirterek “ 15 Temmuz meydanında halkımız ile beraber onları ziyaret ettik. Onların taleplerini isteklerini dinledik. Amacımız vatandaşımız ile beraber olmak. Vatandaşın talepleri, sıkıntıları nedir bunları bizler ile görüşe bilmek. Orda da vatandaş ile bire bir görüştük. Onların taleplerini isteklerini elimizden geldiği kadar orada cevap verdik. Diğerini de not ettik. Daha sonra kendilerini dertlerini sıkıntılarını inşallah halledeceğiz. Abdullah paşada ki halk pazarına geldik. Ben zaman zaman halk pazarını ziyaret ediyorum. Burada esnafımızın ciddi manada kendine göre talepleri var. Gerek belediyemizden gerek bizden. Biz de bu talepleri zaten evvelden biliyoruz. Yeniden dinleyerek bu taleplerimizi inşallah belediye başkanlarımıza belediye başkan vekillerimize aktararak pazarcı esnafımızın da sıkıntılarını taleplerini yerine getireceğiz. Biz bu esnaf ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİYE ÇOK BÜYÜK SEMPATİ VE ÇOK BÜYÜK DESTEK VAR”

Partilerine desteğin devam ettiğini kaydeden Tahir Öztürk, esnaflara hükümetin desteğinin dün olduğu gibi bugünde devam edeceğini söyleyerek “ Biz bu gün ayrıca kapalı çarşıda ki esnafımızı gezdik. Onların da istekleri talepleri neyse bire bir görüştük. Dolayısıyla halkımız ile hakikaten Ak Partiye çok büyük sempati ve çok büyük destek var. İnşallah bunların desteğine sempatisine laik olmak durumundayız. Çünkü biz milletvekili olarak esnafların taleplerini dinlemek durumundayız. Esnaf bizim için çok önemli. Ekonominin bel kemiği. Biz esnafı her zaman destek oldu hükümet. Bundan sonra destek olacak. Çünkü esnaf hakikaten kendi imkânı ve öz sermayesi ile geciken fazla bir gücü olamayan ama kendi bir iş yeri yapıyor. Bu iş yeri ile ailesini ve kendisini geçindiriyor. Biz de esnaflıktan gelme olduğumuz için biliyoruz. Ama tabi seneden seneye zamandan zamana esnafın talep ve istekleri değişiyor. Bizde hükümet olarak bu talep ve istekleri devlet olarak gereken yardımı gereken desteği de yapacağız. Biz Elazığ halkı ile Elazığ esnafı ile huzur duyuyoruz. Çünkü Elazığ halkı, esnafı her zaman Ak Partiye destek oldu yardımcı oldu. Halen daha destek devam ediyor. İnşallah bizde o desteklere laik oluruz” şeklinde konuştu.