Anadolu Gençlik Derneği İsrail’i Protesto Etti

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Öğretmenevi önünde İsrail tarafından Mescid-i Aksa’ya yapılan hain saldırının ardından açıklama yaptı.

Anadolu Gençlik Derneği İsrail’i Protesto Etti

Anadolu Gençlik Derneği İsrail tarafından Kudüs’e yapılan hain saldırı dolayısıyla Elazığ Öğretmenevi önünde toplanılarak açıklama yaptı.

Açıklamaya çok sayıda Elazığlı vatandaş da yapılan protesto gösterisine katılarak destek verdi.

Elazığlılar tek ses tek yürek yapılan bu saldırıyı kınadı.

Anadolu Gençlik Derneği hocası Murat Erez tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

KOCA: İŞGALCİLER BU TOPRAKLARA NASIL GELDİLERSE ÖYLE DE GİDECEKLER

AGD Başkanı Recep Koca yaptığı açıklamada, “Kutsalımız olan Mescid-i Aksa’ya haince, teröristçe saldırılar düzenlenmekten çekinmemektedir. Bugün ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa peygamberler şehri Kudüs ve bereketli Filistin toprakları işgal altındadır. İşgalciler bu topraklara nasıl geldilerse öyle de gidecekler. Mescid-i Aksa Müslümanların kırmızı çizgisidir. Efendimiz S.A.V. ‘Mescid-i Aksa’ya gidin, içinde namaz kılın. Eğer Mescid-i Aksa’ya gidemezseniz, içinde namaz kılamazsanız kandillerde yakılmak üzere zeytinyağı gönderin buyurmaktadır. Bize düşen tarih boyunca vahyin, tebliğin ve mücahadenin merkezi olmuş bir beldeye sahip çıkmak, oranın bir İslam şehri olması için her türlü desteği o topraklara vermektir. Kudüs tüm Müslümanların ortak sorunudur. Coğrafyamızın ayrılmaz bir parçasıdır. Çünkü Kudüs demek Mekke demektir, Medine demektir. Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki Kudüs’e sahip çıkmak Bağdat’a, Şam’a, Tahran’a, Beyrut’a, Kahire’ye ve Mekke’ye sahip çıkmaktır. Terör örgütü İsrail; çok yakın zamanda nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceğini görecektir. Terör örgütü İsrail’in Kudüs’den ve işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı günler Allah’ın izniyle çok yakındır. Türkiye Büyük Millet Meclisi toplanmalıdır. İslam İş Birliği Teşkilatı’nın toplanması sağlanmalıdır. Ordumuzun teyakkuz haline geçmesi gerekir. Allah için yola çıkanların yardımcısı yine Hz. Allah’tır” ifadelerini kullandı.

Öğretmenevi önünde düzenlenen protesto Bölge Cami Dernek Başkanı Aydın Şimşek’in duası ile son buldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mert
mert - 3 yıl Önce

bu nasıl bir hayat.filistin 90 lı yıllardan beri kan ağlıyor.yıl olmuş 2021 halen filistine bu zamana kadar çözüm bulunamamışsa protesto edenler ya cebi için yada koltuğu için mucadele ediyor.

GAKKO
GAKKO @mert - 3 yıl Önce

meydandakiler senin yerinede haykırdı kahrolsun israil diye koltuğu için orda olacak kimse yoktur merak etme ama sen koltuğunu elinde tutmak için kalkıp gelememişsin bile bi işe yaradığınız yok millete karışmayın bari ! ! !

Bilmem kaçıncı protesto
Bilmem kaçıncı protesto - 3 yıl Önce

Huzur içinde gidip yarabilirsiniz şimdi görev tamam. 74 senedir süren bu zulmün bu şekilde önü alınmadı. Ya nasıl alınacak gerçek İslamı yaşayarak alınacak. Bilin, teknoloji, ekonomin güçlü olacak öyle hesap soracak...yoksa iki kahrolsun demekle olmuyor üstadlarım...

Tepki
Tepki - 3 yıl Önce

Herşey güzel de peki virüs, peki sokağa çıkma yasağı, konvoy yapıldı ne oldu. Tepki böyle gösterilmez. Biz çalıp biz söylüyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner137