Metabolizmanız yavaş mı, ağrılarınız mı var, uyku problemi yaşıyor ve stresli bir hayatınız varsa çaresiz değilsiniz. Andulasyon teknolojisi ile ağrıya sızıya son. Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayşegül Keskinkılıç Elazığ’a kazandırdığı yeni Andulasyon teknolojisi ile hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Metabolizma başta olmak üzere lenf ve kan dolaşımını hızlandıran, bel, boyun ve birçok ağrıya iyi gelen Andulasyon cihazının faydaları ise şöyle;

‘Vücuda verdiği mikro titreşimlerle ve kızıl öte ısıyla bütün vücut ısılarını hareket geçiren ve salınım yaptıran bir cihaz cihazımın kaslara etki etmekle beraber kasın altındaki sıvılara ve klan dolaşımında etki ederek kan dolaşımını hızlandırıyor bu gibi özellikleri ile de vücuttaki ödem ve toksinleri atmaya yarıyor.’  

“İNCELEME MİKTARI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR”

Seans süresinin 30 dakika olduğunu aktaran Keskinkılıç, “cihaza girdiğimiz zaman bu ödem toksin ve yağ atmayı sağlamak için öncesinde ve sonrasında bol su tüketmemiz gerekiyor zaten burada da seans sonrası danışanlarımıza detox suyu ikram ediyoruz. Cihazımı getirdiğimizden beri kısa bir süre içinde senalarımız hızla başladı ve seanstan sonra seans sırasında ve sonrasında sorduğumuzda insanlar kendilerini çok rahatlamış, gevşemiş, stresini atmış hissediyorlar ve en önemlisi ağrılarının bir nebzede olsa ilk seanta bile azaldıklarını bize bildiriyorlar.  Bize, gelip kaç kilo vereceğiz diye sorduklarında her bireyin metabolizma hızı birbirinden farklı olduğu için herkesin ay verdiği kilo miktarı farklı oluyor cihazda da aynı şekilde inceleme miktarı kişiden kişiye değişiyor ” diye konuştu.

KESKİNKILIÇ: SEANS ÜCRETLERİNİ BAYA UYGUN TUTTUK

Seans fiyatları ile ilgili de bilgi veren Keskinkılıç “Cihazımızın seansları diğer şehir ve bölgelerde çok uygun değil açıkçası ama biz yeni getirdiğim için şehrimize insanımıza da bir katkı olsun diye seans ücretlerini baya uygun tuttuk hafta da 3 sean alıyoruz, seans ücretlerimiz için bizleri arayıp bilgi alabilirler diye konuşarak ilgilileri de denemeye davet ediyor.