Kadınlar bölgesel basketbol liginde 3 maçını da kayıpsız kapatarak yoluna emin adımlarla devam eden temsilcimiz Elazığ Basketbol kulübünün forma göğüs sponsoru belli oldu.

Azim Holding, Elazığ Basketbol kulübünün yeni forma göğüs sponsoru olurken, bordo beyazlı kulüp, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda; “Şehrimizi spor faaliyetleri alanında gururlandıracak bir yapılanmanın sorumluluğu ve misyonuyla yola çıkan kulübümüz, duyarlı iş insanlarımızın değerli katkılarıyla bu misyon ve hedefe sporun ruhuna uygun fair play prensibiyle herkesin mutlu olduğu bir organizasyon dahilinde ilerlemeye devam ediyor.

Bu bilinçten hareketle şu ana kadar aldığı sonuçlar ile ilimizi Kadınlar Bölgesel Lig'inde başarı ile temsil eden Doğu ve Güneydoğu Anadolunun tek temsilcisi pozisyonundaki Kulübümüz, ilimizin prestijli kurumları arasında yer alan Azim Holding ile yapmış olduğu sponsorluk antlasması çerçevesinde; formamızın göğüs kısmında "Azim Holding" ismini gururla taşımanın mutluluğuyla, başta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Çelik bey olmak üzere tüm Azim Holding çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyoruz” sözlerine yer verildi