İYİ Parti ve CHP’nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarını sürdürdü.

Başkan Adayı Şekerdağ, ziyaretleri kapsamında İzzetpaşa Mahallesi Şehit İlhanlar Caddesindeki esnafları gezdi.

Esnaflara tek tek uğrayan Şekerdağ, sorun ve taleplerini dinledi.

Ardından özel bir sigorta acentesini ziyarette bulunan Şekerdağ, yapacakları çalışmaları anlatarak destek istedi.

ŞEKERDAĞ: ASLA YANLIŞ BİR İŞİN İÇERİSİNDE OLMAYACAĞIZ

Göreve geldikleri zaman yanlış bir işin içerisinde olmayacaklarını tekrar anımsatan Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “ Biz, her zaman ve her platformda kendimizi ifade ediyoruz. Bu yola Elazığ’ın selameti , geleceği ve iyi yönetilmesi için çıktık. Bunun dışında hiçbir hesabımız ve kitabımız yok. Makam ve mevki düşüncemiz yok. Sadece Elazığ’daki kötü gidişatın sonlandırılması, ticaretin, eğitimin, sağlığın, sanayinin ve işsizlik gibi dertlere çare olmak adına bu yola çıktık. Elazığ’da çok iyi bir hava var, bunu görüyoruz. 31 Martta görevle buluştuğumuz zaman asla yanlış bir işin içerisinde olmayacağız” ifadelerini kullandı.

ÖNAL: ONA GÖRE KARAR VERSİNLER

Sigorta Aracılık Hizmetleri yetkilisi Nuri Önal ise, “Şekerdağ, Elazığ için bir şanstır. Benim de yakın bir arkadaşım ve dostumdur. Biz canı gönülden kendisine destek veriyoruz. Tabi ki diğer adaylar da çalışıyorlar. Bu bir yarışıdır. Ancak Elazığ’da Ali Şekerdağ, bu işi becereceğine canı gönülden inanıyorum. Onun için hemşerilerimiz Ali Şekerdağ’ı ölçsünler, biçsinler ona göre karar versinler. Ben kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah, sonucu da çok iyi olur. Memleketimiz için de iyi olur. En azından Elazığ’a yön veren birisi olur. Çünkü Elazığ’ın bütün meselelerini bilen birisi. Ben tekrardan kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.