Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ilçenin Çakırkaş mevkiinde bulunan alana yeni yaşam ve sosyal alan oluşturmak için kolları sıvadı.

Başkan Akpınar teknik ekipleri ile yaptığı incelemede proje çalışmalarının başladığını belirterek, "Karayolları Bölge Müdürlüğüne ait olan bakım binası arsasının belediyemize tahsis işlemleri bitti, ilçenin yeni yaşam ve sosyal alana kavuşacak" diye kaydetti.

AKPINAR: KISA SÜREDE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar açıklamasında, “Mülkiyeti karayolları bölge müdürlüğüne ait olan bakım binası yerinin arsası için belediyemize tahsis çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalarda bizlere destek olan Milletvekillerimize, İl Başkanımıza Karayolları Genel Müdürlüğümüze ve Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. 2014 yılında göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizde 5 tane park 1 tane mesire alanı hizmete sunduk. Bunun yanı sıra ilçemiz merkezinde bulunan merkez parkımızın proje çalışmalarına başladık merkez parkımızı da yeniden projelendirip inşaat çalışmalarını tamamlayıp hizmete sunacağız inşallah. Bugün Çakırkaş beldemizde 158 bin m2 üzerine kurulu alanda ilçemizin yeni yaşam ve sosyal alanı olarak belirttiğimiz alanın proje çalışmalarına başladık. Çok sayıda dinlenme alanları, koşu, bisiklet ve yürüyüş yolları restoran ve yöresel çarşısı ile bölgeye farklı bir renk katacak inşallah. Çalışmaları tamamlayıp kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.