Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Sanayi Mahallesi’nde yaptığı toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇOCUKLAR HALI SAHA İSTEDİ

Başkan Şerifoğulları vatandaşları dinlerken bir çocuk söz aldı. Başkandan halı saha isteyen çocuk, “Merhaba başkanım biz mahallede top oynuyoruz. Ama oradakiler izin vermiyor top oynamamıza. O yüzden bizde halı saha istiyoruz. Şuradaki boş araziye halı saha istiyoruz” dedi.

VATANDAŞLARDAN CAMLAR KIRILIYOR ŞİKAYETİ

Bunun üzerine Başkan Şerifoğulları neden izin vermiyorlar deyince mahalle sakinleri söz aldı ve çocukların camları kırdığını söylediler.

ŞERİFOĞULLARI: CAMLARINIZI KIRARLARSA BİZ BELEDİYE OLARAK ÜSTLENİRİZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, “Bu mahallenin büyüklerine buradan seslenelim. Çocuklara karışmayın. İzin verin çocuklar enerjilerini atsınlar, oynasınlar. Camlarınızı kırarlarsa biz belediye olarak üstleniriz. Yaparız camlarınızı onda sıkıntı yok. Çocuklar rahat rahat oynasınlar. Ama bunun yanında bizde sanayi mahallesine bir tane halı saha yapalım. Muhtarımızın da uygun gördüğü yere halı saha yapalım. Zaten her mahallemize spor alanı ile ilgili çalışmamız var. Aynı zamanda her mahalleye kütüphane oluşturmayla ilgili çalışmamız var. Bunları da kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.

ŞERİFOĞULLARI’NIN DA ÇOCUKLARDAN BİR İSTEDİĞİ VARDI

Ama Şahin Şerifoğulları’nın da çocuklardan bir isteği vardı. Başkan Şerifoğulları Çocuklardan sadece futbol oynamak yerine kütüphaneye de gidip kitap okumalarını istedi.

İŞTE O ANLAR