Kutlu doğum haftası etkinliklerin den dolayı Baskil Memur-Sen program düzenledi. Program çerçevesin de Şehit Fethi Seki’nin kabri ziyaret edilerek kuran ve dua okundu. Ardın dan Baskil Merkez Camisin de Mevlid-i Şerif ve dua programı yapıldı. 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi

Kutlu doğum haftası münasebetiyle Baskil ilçe temsilciliğinin hazırlamış olduğu kutlu doğum programına memur sen de katıldı.

Kahraman şehidimiz fethi sekinin kabrini ziyaret ederek kuran tilaveti okuduklarını daha sonra Baskil merkez camisin de Memur Sen Baskil ilçe temsilciliğinin hazırlamış olduğu kutlu doğum programına katıldıklarını ifade etti.

Baskil ilçe temsilciliğine bu güzel programın dan dolayı teşekkür etti.

Baskil Memur-Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Yeni

İslam toplumu genel anlam da ve her zaman mazlumun yanın da yer almıştır. İslam dinine kim hizmet ediyorsa ona yardım etmek için elinden gelen gayreti göstermiştir, bundan sonra da  göstermeye devam edecektir. Toplumumuz yılarca hizmet dine hizmet diyor görünüp de milletin güvenini çok derim den sarsan insanlardan 15 Temmuz da çok büyük darbe yedi. Toplum da  herkes yılarca bunlara mı yardım ettik zekatımızı kurbanımızı kurban derimizi bunlara mı verdik karşılığı devletimize milletimize ihanet mi olmalıydı serzenişin de bulunmaktadır. İnsanların dini duygularını suiistimal edilmesinden dolayı bu yılın teması Hz. Peygamber ve güven toplumu olarak seçilmiştir. İslam peygamberlerin müşrikler arasın da bile Muhammedül- emin olarak anılması, insanların emanetlerini ona teslim etmesi İslam dinini benimseyenlerin onu özün de yaşayanların güvenilir olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Müslüman dilinden ve elinden herkesin emin olduğu kimsedir. Mealinde ki hadiste her şeyi ortaya koymaktadır dedi.

 Mehmet Yeni

Baskil Memur-Sen olarak ta peygamber efendimizin dünyayı şereflendirdiği bugün için sendika olarak sadece üyelerimizin özlük haklarının mücadelesini vermenin dışında bu tür etkinlikler ile ilçe adına islam toplumun da güven duygusunu yaygınlaştırmanın da mücadelesini vermekte ve vermeye devam edeceklerini ifade etti.  

Baskil Memur-Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Yeni

Bu tür etkinlikler de kendilerini yalnız bırakamayan ve desteklerini esirgemeyen başta Memur-Sen il Temsilcisi İbrahim Bahşi ve tüm hizmet kollarında ki Memur-Sen başkanlarına teşekkür etti.