Beştepe Modern Karma Sanayi Sitesi Projesi’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye kültür merkezinde gerçekleşen tanıtım toplantısına, Elazığ’daki STK Başkanları katıldı.

TORAMAN: 30 BİN İNSAN BURADA EKMEK YİYECEK

Beştepe Karma Sanayi Sitesi Yönetimkurulu Başkanı Mustafa Toraman, “Biz yönetim kurulu olarak ne yapalım? Tarım İl müdürlüğü ve çeşitli kurum ve kuruluş üzerinde teknik ekibimizle birlikte çam yatağı dediğimiz, kara yazı dediğimiz mers olan bir alanda bunu inşa etmeye başladık. Bu toplam alan 2672 bin metre kare. Biz yönetim kurulu olarak arkadaşlarımızla gecemizi gündüzümüze katarak Elazığ’a vizyonu büyük, çok modern 150-200 yılları hedefleyerek bir projeyi sunmaya çalışıyoruz. Bu proje için STK’larla, kurum müdürlerine buradan sesleniyorum; olmazsa olmazımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sesimizi duysun. Bu projeye el atsın, bakanlarımız destek versin, yönetim olarak bizler bu projeyi harekete geçirelim. 30 bin insan burada ekmek yiyecek. Çok vizyonu büyük bir projeye imza atılacaktır. Buradan siyasilerimize, daire müdürlerimize, STK’lara bağlıdır” ifadelerinde bulundu.

TÜRKOĞLU: BU İŞİ YAKINDA YÜRÜRLÜĞE KOYACAĞIZ

Beştepe Modern Karma Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Türkoğlu’da, “ İnşallah bu işi yakında yürürlüğe koyacağız. Şehrimizi en az 100 yıl ileri taşıyacak bir projeyi hizmete koyacağız” diye konuştu.

ERDEM: ELAZIĞ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil Erdem, “Bu yeni sanayi sitemizin projesini yapan başta değerli başkanımıza, başkan vekilimize ve kardeşlerimize teşekkür ederiz. Büyük emek çekmişler. İnşallah başarıları daim olur. İlimizin gerçekten sanayi sitesine ihtiyacı var. Bu olursa çok büyük bir sanayi sitesi olacaktır. Mükemmel bir iş mükemmel bir düşünce. Kolay bir iş değil ama bizlerin üzerine düşen ne varsa bizlerde sanayi sitesinin projesini hazırlayan başkan ve yönetimine elimizden geldiği kadar destek olmamız lazım. Elazığ için çok önemli bir proje” açıklamalarını kaydetti.

Toplantıya katılan STK Başkanları da Beştepe Modern Karma Sanayi Sitesi projesine destek vereceklerini söylediler.