5 Ocak 2017’de İzmir adliyesi önünde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Kahraman Polis memuru Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin, İzmir’in ve Türk futbolunun köklü kulüplerinden Altay A takımıyla antrenmanlarına devam ediyor.

Babasının şehadetinin ardından İzmir’deki düzenlerini bozmayan Sekin ailesinin futbolcu oğlu Burak Tolunay, Altınordu’da başlayan futbolculuk kariyerine Altay’da devam ediyor.

U 16 Milli takımımızın da önemli oyuncularından olan Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısında gösterdiği başarısının ardından Altay teknik ekibinin talebiyle Altay profesyonel takımında çalışmalara başladı.

Şehit Polis Fethi Sekin’in hayattayken futbolcu olmasını çok istediği oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay profesyonel takımında da kısa sürede gösterdiği performansla yakın gelecekte formayı kapması bekleniyor.

Altay kulübü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Şehidimiz Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin, futbolu ile göz doldurmaya devam ediyor. U-16 Milli takımında da forma giyen genç futbolcumuz Altay’ımızın A takım kadrosu ile antrenmanlarına devam ediyor. Başarılar bizim olsun” sözlerine yer verdi