Genç Memur-Sen’ in her ay düzenlediği Tecrubi Meclisi’nin aralık ayı toplantısı yapıldı.

Sağlık İl Müdürü Doç.Dr. Cahit Polat’ın Toplantıya Memur-Sen’e bağlı sendika temsilcilerinin yanı sıra sendika üyeleri de katıldı.

ÇOLAK: TECRÜBE MECLİSİNE ÖNEM VEREN BİR TOPLULUĞUZ

2013 yılından beri düzenledikleri toplantı hakkında bilgi veren Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Saim Çolak, bu ayki tecrübe meclisimizin konuğu sağlık alanında başarılı çalışmalara imza atmış Sayın Doç. Dr. Cahit Polat hocam bugün ev sahipliğimizde Sağlık-Sen gençlik kollarının ev sahipliğinde tecrübe meclisini gerçekleştireceğiz. Bizler tecrübe meclisine çok önem veren bir topluluğuz çünkü şuna inanıyoruz, tecrübe bir rotadır. Büyüklerimizin göstermiş olduğu tecrübelerden de yararlanarak bizlere yol gösterecektir. Bu yüzden kendisine katıldığından dolayı şahsım adına yönetim kurumum adına çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu

POLAT: STK’LAR BİZİM OLMAZSA OLMAZLARIMIZ

STK’lara önem verdiklerini ifade eden Sağlık il Müdürü Doç Dr.Cahit Polat, Bildiğiniz gibi tabi ki STK’lar bizler için önemli. Biz oldukça değer veriyoruz. Bizim olmazsa olmazlarımız. Bizim amacımız burada ilimize, ülkemize, milletimize vatanımıza iyi bir sağlık hizmeti sunmak. Biz bu manada Memur-Sen’ ede Genç Memur-Sen’ ede çok teşekkür ediyoruz. Bugün inşallah beraber bir fikir alışverişi olacak, bilgilendirme toplantısı olacak. İnşallah hayırlı bir toplantı olur. Elazığ ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.