Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhuriyet Halk Partisi heyetini ağırladı.

Parti İl Başkanı Zeki Kaplan, Belediye Meclis Üyesi Cafer Yeşil, Murat Akkoç, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Şerioğulları’nı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

KAPLAN: HER GÜZEL ŞEYE DESTEK VERECEĞİMİZİ BİLMELERİNİ İSTİYORUM

CHP İl Başkanı Kaplan, gecikmiş bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “31 Mart yerel seçimleri ile birlikte Elâzığ’da Şahin Bey’in beşlediyse başkanı seçilmesi nedeniyle ziyaretimiz biraz gecikti ama kendilerinin de işlerinin yoğunluğu, şehir dışında oluşu, bizimde işlerimiz yüzünden şehir dışında olmamız nedeniyle bugüne beklettik. Kendisine hayırlı olsun demek için buradayız. Belediye encümenimiz Zafer Bey ve Murat Bey şehir dışında olduğu için katılamadılar. Kendilerine selamları var. Merkez ilçe başkanımız, il başkan yardımcılarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kolları başkanımızla beraber sayın başkanımızı hayırlı etmeye geldik. Bu seçimlerin hem kendisi hem ilimiz açısından hayırlı olmasını diliyoruz. Bundan sonraki süreçte kendisine başarılar diliyoruz. CHP olarak biz Elazığ’ın gelişmesi, büyümesi, güzelleşmesi bakımından elimizden ne geliyorsa kendilerine yardımcı olacağımızı ve belediye encümenlerimizle beraber kendilerine destek vereceğimizi belirtmek istiyorum. Yeter ki gönüller bir olsun, yeter ki şehrimiz güzel olsun yeter ki toplumumuzun refahı ve huzuru yükselsin. Bu bağlamda da tereddütsüz ve kuşkusuz yapılacak her güzel şeye destek vereceğimizi bilmelerini istiyorum.  Kendilerine başarılar diliyorum. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: OLGUN, KAVGASIZ, GÜRÜLTÜSÜZ BİR SEÇİM SÜRECİ ATLATTIK

Belediye Başkanı Şerifoğulları ise, “Güzel bir seçim süreci atlattık. Olgun, kavgasız, gürültüsüz bir seçim süreci atlattık. Halkımızın teveccühü ile belediye başkanı olarak hizmetlerimizi yapma adına göreve tebliğ edildik. AK Parti adayı olarak seçime girdik ama seçimden çıktıktan sonra rozetimizi kenara bırakarak Elazığ’ın belediye başkanı olacağımızı söylemişti. Göreve başladıktan sonrada Elâzığ’ımızın tamamını kucaklayacak şekilde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yaptık. Siyasi partiler, STK’lar Elâzığ’ımıza, ülkemize hizmet etmek için bir araç. Önemli olan Amaç olan hem ilimize, hem ülkemize, hem halkımıza en güzel hizmeti getirebilme. Burada CHP meclis üyeleri Cafer Bey ve Murat Bey bize Elâzığ’ın menfaatleri konusunda ciddi manada yardım ediyorlar. Elâzığ’ın menfaatleri olan noktada bizlerle hareket ediyorlar. Bizlerinde taahhüttü Elâzığ’ın menfaati noktasında bizlerin yanında olmaları, menfaatlerini akamete uğrattığımız noktada bizlerin karşısında durmalarını kendilerine sölpüyoruz. Güzel bir süreç geçiriyoruz. Bütün partilerimizle, bütün STK’larımızla, halkımızla birlikte güzel Elâzığ’ımıza daha güzel hizmetler getirme, bu şehri daha müreffeh bir şehir haline getirme noktasında çalışmalarımızı hep birlikte yapacağız. 5 yıl içinde hep birlikte el ele vererek Elâzığ’ımızı daha geliştirme adına hizmetlerimizi hep birlikte yapacağız” ifadelerine yer verdi.