Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, Harput’a ortak ATM yapıldığını açıkladı.

DEMİRPOLAT: ŞU ANDA HARPUT’TA ATM SIKINTIMIZ YOK

Açıklamalarda bulunan Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, “Yıllardan beri burada süregelen bir ATM sıkıntısı vardı. Bunu sık sık dile getiriyorduk, sesleniyorduk. Ama şu anda elhamdülillah Halk Bankası genel müdürüne rica ettik. Buraya gelmişti. Ulucami’de yakaladık kendisini. Ulucami’de görünce kendisinden rica ettik, durumu anlattık. ‘Neden olmasın’ dedi. Buradaki Halk Bankası müdürüne talimatı verdi, buradaki Halk Bankası müdürü de sağ olsun kendi personeline talimat vererek hızlı bir şekilde ortak ATM buraya geldi. Harput’ta ATM sorunu yok. PTT ATM’si var, Ziraat, Halk Bankası, Vakıf Bank, PTT bunlar ortak ATM. Bunlardan işlem yapılınca herhangi bir ücret kesintisi olmuyor. Biz Elazığlılara, Harputlulara hayırlı olsun diyoruz. Deneme süresi içerisindeyiz. Harput’ta artık ATM sorunu yok. Biz belediyeye de teşekkür ederiz. Çünkü kirası çok düşük buranın. Şu anda Harput’ta ATM diye bir sıkıntımız yok” ifadelerini kullandı.

DEMİRPOLAT: DİĞER SORUNLARIMIZLA İLGİLENECEĞİZ

Muhtar Demirpolat, “Harput’ta bundan sonra lavabolarla ve diğer sorunlarımızla ilgileneceğiz. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz. Elazığ’dan, belediyeden, milletvekillerinden, valilikten sadece Harput’u nasıl güzelleştirebiliriz, Harput’a gelen vatandaşların eksik olan sorunlarını nasıl dile getirebiliriz bunları düşünüyoruz. Çünkü biz Elazığ’ın tamamına hizmet ediyoruz. Elazığ’ın merkezine, ilçelerine, kasabalarına, köylerine topyekün hepsine hizmet etmeye çalışıyoruz. Çünkü onların hepsi buraya geliyor. Bizler maalesef oralara belki gitmesek de burada kendilerini ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

DEMİRPOLAT: SIK SIK BURALARI DEZENFEKTE EDİYORUZ

Zülküf Demirpolat, “Harput’ta bu pandemiden dolayı belki biraz eksiklik var sayı olarak ama yapacak bir şey yok. Takdiri ilahi. Vatandaşlarda buraya geliyorlar. Bizde sık sık muhtarlık olarak buraları dezenfekte ediyoruz. Banka sahipleri de burada kendi dezenfektelerini günde üç kere gelerek burayı temizleyip tekrar geri gidiyorlar. Biz bu anlamda Elazığlılara hayırlı olsun diyoruz, Harputlulara hayırlı olsun diyoruz” dedi.