Ülkücü Eğitimciler Birliği Elazığ Şubesi Başkanı Gökhan Durgun, eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

DURGUN: ÖĞRETMENLERDE ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ ANNE VE BABALARIDIR

Ülkücü Eğitimciler Birliği Elazığ Şubesi Başkanı Gökhan Durgun, “Okul; öğrencilerin ikinci ailesi, öğretmenlerde öğrencilerin ikinci anne ve babalarıdır. Öğretmenler sorumluluğu büyük ve bir o kadar da zorlu bir yolun yolcularıdır. Bu yolda her dtürlü fedakarlığa razı olurlar ve zorluklara katlanarak gönüllerdeki yei hak ederler. Bizler bu mesleği Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz gibi şehit öğretmenlerimizle paylaştığımız için ve şehit Eren Bülbül gibi öğrenciler yetiştirdiğimiz için gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

DURGUN: ÖĞRENCİLERİMİZİ GÖSTERMİŞ OLDUKLARI GAYRETLER İÇİN TEBRİK EDİYORUZ

Gökhan Durgun, “Karnedeki durumları ne olursa olsun tüm öğrencilerimizi göstermiş oldukları gayretler için tebrik ediyoruz. Ülkü Bir Elazığ Şubesi olarak velilerimize, çocuklarımızın karnelerini başka arkadaşlarıyla veya kardeşleriyle kesinlikle kıyaslamamalarını, her bireyin kendisi ve ailesi için farklı ve özel olduğunu unutmaması gerektiğini hatırlatıyoruz. Önemli bir noktayı da burgulamak istiyoruz. Yaz tatili çocuklarımızla verimi vakit geçirecek şekilde paylaşmalıyız. Çocuklarımızı tatil boyunca ders çalışmak ve test çözmek yerine kitap okumak ve doğayla iç içe olmaya teşvik etmeliyiz” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL