Eğitim Bir Sen Aralık Ayı İşyeri Temsilcileri Toplantısını Gerçekleştirdi

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Elazığ Şubesi tarafından Aralık ayı işyeri temsilcileri toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim Bir Sen Aralık Ayı İşyeri Temsilcileri Toplantısını Gerçekleştirdi

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Elazığ Şubesi tarafından Aralık ayı işyeri temsilcileri toplantısı düzenlendi.

Kültürpark Mamuratül Aziz Toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Hafız İrşad Talu tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

BAHŞİ: GÜNDEMİMİZE DAİR KONULARI BURADA KONUŞMAK ÜZERE TOPLANMIŞ BULUNMAKTAYIZ

Toplantıda konuşan Eğitim Bir Sen 1 Nolu Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Ülkemizdeki ekonomik dalgalanmalar, kur ve enflasyon farkından kaynaklanan kayıpların giderilmesi gerekliliğinden kaynaklı bir gündemle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Aynı zamanda 2022 yılının takvim ve diğer yayınlarını da sizlerle paylaşmak gündemimize dair konuları burada konuşmak üzere toplanmış bulunmaktayız” dedi.

BAHŞİ: KAMU ÇALIŞANLARININ TAMAMINI KAPSAYACAK BİR ZAM YAPILMASI TALEBİYLE BUGÜN TOPLANTI YAPILDI

Başkan Bahşi, “Kur ve enflasyon farkından kaynaklı daha Ocak ayına varmadan Ocak ayındaki zam şimdiden erimiş ve kamu çalışanlarının alım gücü sıfırlanmıştır. Dolayısıyla bu konuyla ilgili illerden genel merkezimize taleplerimiz iletilmiş ve genel merkezimiz bugün Memur Sen başkanları sayın Ali Yalçın Genel Başkanımız başkanlığında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı ziyaret etmiş ve bununla ilgili Ocak ayına girmeden Ocak ayındaki toplu sözleşmedeki maaş zamlarını almadan ilave bir protokolle tekrar kamu çalışanlarının tamamını kapsayacak bir zam yapılması talebiyle bugün toplantı yapıldı. Bu toplantının sonucunda bu konunun görüşüleceğini ve bir sonraki toplantıda yapılacak zam oranının netleşmesi üzerine karar alındı” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mhp
Mhp - 2 yıl Önce

Cumlede gecen kelime "sozlesme donemi boyunca kumulatif %30-35 diyorr,hadi hesap edelim:" 2 yillik kumulatif zam %26(5+7,8+6) ,enflasyon farki %7-8 olsun eder sana %34,geriye kaldi % 1 zam....yani sosyal medyada algi yapip milleti kandiriyorlar,tabi inanan varsa......

Kur' an
Kur' an - 2 yıl Önce

Keşke o Kur'anı kerimin manasındaki adaleti, liyakati yerine getirseniz. Okumakla olmuyor sadece yapıp yaşatmadıkça sadece görüntüde kalır...

Memur sen
Memur sen - 2 yıl Önce

Memursen kadar üfüren, kelime oyunları ile sanki yüzde yü zam yağpmışlar gibi algı oluşturan, kazanım deyp yüzlerce başlık sunan bir sendika görmedim..halbıki herçek olan mlletin alım gücünün düştüğü ve maaşlrın yettmediğidir. Dürüst olmayanı Allah sevmez..

Ali
Ali - 2 yıl Önce

3.5 Ali nin yönettiği sendika böyle olur

Gakgo
Gakgo - 2 yıl Önce

Seyanen 500 verirler garanti

Seyyanen
Seyyanen @Gakgo - 2 yıl Önce

Ogretmenlere 500 fazla bile sendikada 3 ayda bir 400 verdiler hepsi razi oldu ogretmen hak etmiyor bile

Osman Alp
Osman Alp - 2 yıl Önce

Bu paranın kaynağı nedir? Diğer sendikalar neden bu yemekli toplantıları yapamıyor ? Siz her ay yapıyorsunuz,kim finanse ediyor sizi?

SIRADAKİ HABER

banner137