Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi, Şube Müdürlüğü sınavına girecek olan eğitimciler için kurs düzenledi.

Bu kursa katılarak, sınavda da başarı gösteren eğitimciler için Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi tarafından bir program düzenlendi.

Programda değerlendirmelerde bulunan Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Bugün eğitim bir sen olarak çalışanlarımızın özlük haklarının yanında akademik anlamda onların geliştirilmesi için ve değerli sendikacılık anlamında yaptığımız çalışmalardan biri olan Milli Eğitim Bakanlığının açmış olduğu kurslardan en son şube müdürlüğü kursu için düzenlemiş olduğumuz şube müdürlüğü sınavı için düzenlemiş olduğumuz kursun sonucunda değerli öğretim görevlilerimizin ve bu kursa katılım yapılan sınav sonucunda başarı gösteren çok değerli arkadaşlarımız ve şube müdürlerimizle bir araya gelerek bu başarıyı kutlamak için böyle bir program tertip ettik. Hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz” dedi.

“KURULUŞ DEĞİL DURUŞ SENDİKACILIĞI YAPIYORUZ”

 Kuruluş değil, duruş sendikacılığı yaptıklarını söyleyen Bahşi, “Bahsettiğim gibi Eğitin Bir Sen olarak biz sadece kuruluş sendikacılığı yapmıyoruz, duruş sendikacılığı yapıyoruz. Çalışmalarımızı hep projelerle yapılan sınavlarla açtığımız kurslarla üyelerimizin her zaman yanında yer almaya devam ediyoruz.  Yapılan görevde yükselme sınavında tamamında biz kurs açarak hem yardımcı hizmetlilerin memurluğa geçmesinde, görevde yükselmelerinde hem de şube müdürlüğü kurslarında müdür yardımcılığı için açtığımız kurslar da istisnasız hepsinden yüzde 80 yüzde 90 başarıyla biz burada kendimizi kanıtlamış olduk” ifadelerini kullandı.

“BELLİ DÖNEMLERLE SINAV YAPARAK DENEME SINAVI YAPARAK ARKADAŞLARIMIZI ÜYELERİMİZİ BU SINAVLARA HAZIRLADIK”

İmkanı olmayan üyelerin ve kursa katılamayacak üyelere bastırdıkları kitaplarla destek olmaya çalıştıklarını söyleyen şube başkanı Bahşi, “Açtığımız her kursun belli periyotlarla belli dönemlerle sınav yaparak deneme sınavı yaparak arkadaşlarımızı üyelerimizi bu sınavlara hazırladık. Hamdolsun dinimizde çok büyük başarıyla göstererek arkadaşlarımız Baskil de Rıfat Gündüz hocamız 96 puanla belki Türkiye derecesini yaptı” ifadelerine yer verdi.

“ÖĞRETMEN PERFORMANS ÖLÇME TASLAĞINA HAYIR” KAMPANYASINDA SONUCA VARILDI”

Bir süre önce sendikaları tarafından, “Öğretmen performans ölçme taslağına hayır” kampanyasında sonuca varıldığını ifade eden Bahşi,  sözlerine şöyle devam etti: “Sendikamızın topladığı imza kampanyası neticesinde değerli arkadaşlar performans değerlendirmesi ile ilgili ben hem halkımız hem de sivil toplum kuruluşlarımız büyük bir desteğiyle gösterdiğimiz tepki sonucunda sendikamızın bir başarısı olarak performans değerlendirmesi şu an da çöp kutusuna atılmış oldu. Ben hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Program şube müdürlüğü sınavında başarı gösteren eğitimcilere plaket takdimi ile son buldu.