26. dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili görevini yürüten Ejder Açıkkapı, 24 Haziran Seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olmak için Ak Parti İl Başkanlığı’na resmi müracaatını yaptı.

“VERİLEN EMANETE SAHİP ÇIKTIK”

Milletvekili olarak 3 yıldır Ejder Açıkkapı ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Ak parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Bu süre içerisinde bizler Milletvekillerimizle, teşkilatlarımız ve ilimizle ilgili her hususta çok önemli bir oy örneği ortaya koyduk. Bu süre içerisinde Milletvekillerimizin göstermiş olduğu bu anlayıştan dolayı kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bir teşkilatla Milletvekilleri veya bir teşkilatın unsurları arasında uyumsuzluk olduğu zaman orada başarıdan söz etmek elbette mümkün değil. Biz çok şükür milletimizin partimize ve Milletvekillerimize verdiği bu emaneti hakkıyla emaneti taşıdığımıza ve sorumluluğumuzu yerine getirdiğimize inanıyoruz. Eksikliklerimiz, fazlalıklarımız mutlaka olmuştur. Ama bunu değerlendirecek olan da tabi ki milletimizdir. Bizim bunları ifade etmemizden ziyade milletimizin bu konuda takdir ettiği husus en önemli kriterimiz olacak. Ben bu önümüzdeki 2 ay sonra gerçekleşecek olan milletvekilliği seçimlerde adaylık sürecinin Milletvekilimiz açısından hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“BUĞUN SİZLERLE BİRLİKTEYİM”

2001 yılından beri Ak Parti’nin Türkiye ile büyük bir aile olduğunu ifade eden Ejder Açıkkapı, “Bugün tabi burada olmak benim için çok daha önemli. Aslında Genel Merkez’de doğrusu başvurumuzu yapacaktık ama içimize sinmedi çünkü uzun yıllar bu teşkilatın içerisinde yer alan bir arkadaşınız olarak, sizlerle birlikte yol yürüyen arkadaşınız olarak sizlerin arasında olmak benim için herhalde çok daha önemliydi. O yüzden buğun sizlerle birlikteyim ve müracaatımızı da İl Başkanlığımızda yapıyoruz, Allah hayırlara vesile kılar inşallah” şeklinde konuştu.

“DAVANIN LİDERİNE İNANAN İNSANLAR OLARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Partilerinin milletin projesi olduğunu vurgulayan Açıkkapı, “24 Haziran 2018 seçimlerinde Allah’ı izniyle milletimiz bu oyun oynayanlara, tuzak kuranlara inşallah sandıklarda fazlasıyla cevabını verecektir. Bundan yana hiç kimsenin hiçbir kuşkusu yoktur. Çünkü bizler bir davaya inanan insanlar olarak ve o davanın liderine inanan insanlar olarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüze konulan bütün kumpasları, oyunları bugüne kadar hep birlikte ortadan kaldırdık ve şu son günlerde yaşanan ve milletvekili pazarlıklarının ayyuka çıktığı ve Türk siyasi tarihine utanç tablosu olarak yansıyan bu darbe girişimini de bu ahlaksız girişimi de inşallah milletimiz 24 Haziran’da sandıklarda cevabını vererek onları bir kez daha sandıklara gömecek. Buna hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

“MİLLETVEKİLİ OLSAK DA OLMASAK DA BU YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni dönem için tekrar aday adayı olduğunu ifade eden Milletvekili Açıkkapı, “Teşkilatlarımızla birlikte bizlere inşallah daha nice başarılar yaşatır. Bizler bugün Milletvekili olarak buradayız ve aday adayı olduk. Rabbim nasip ederse inşallah ve bizler tekrar bu göreve seçilirsek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte ilimize ve ülkemize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Olsak da olmasak da çünkü ben bunu İl Başkanlığından ayrılırken de ifade etmiştim; olmasak da olsak da bu şehre, bu partiye bu siyasi harekete ve liderine hizmet etmeye biz devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, evraklarını İl Başkanı Ramazan Gürgöze’ye teslim etti.