2019 yılını 902 bin 502 yolcu sayısıyla tamamlayan Elazığ Havalimanı’nda seyahat kısıtlamasının kaldırılmasıyla yeniden uçuşlar başlıyor.

Elazığ Havalimanı’nda seferler 4 Haziran Perşembe günü başlıyor.

Yapılan yeni düzenlemelerle uçuşların günleri ve saatlerinde de değişikliğe gidildi.

ELAZIĞ – ANKARA / ANKARA – ELAZIĞ SEFERLERİ

Düzenlemeyle birlikte Türk Hava Yolları’nın Elazığ – Ankara / Ankara – Elazığ seferleri haftanın dört günü gerçekleştirilecek.

Daha önceden gerçekleştirilen sabah 06.00 Elazığ – Ankara uçuşuyla Gece 23.50 Ankara – Elazığ uçuşları iptal edildi.

Yeni düzenlemede; Elazığ – Ankara / Ankara – Elazığ uçuşları Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek.

Bu dört günde Ankara’dan Elazığ’a gelecek uçaklar saat 15.35’de Elazığ’dan Ankara’ya gidecek uçaklar ise 18.00’da havalanacak.

ELAZIĞ – İSTANBUL / İSTANBUL – ELAZIĞ SEFERLERİ

İstanbul uçuşları ise her gün gerçekleştirilecek.

Türk Hava Yolları’ndan edinilen bilgiye göre; İstanbul’dan Elazığ’a gelecek uçaklar 12.00’da hareket edecek. Elazığ’dan İstanbul’a gidecek uçaklar ise 16.35’de havalanacak.

ELAZIĞ – İZMİR UÇUŞLARI DEVAM EDECEK

Pegasus Havayolları’nın da haftanın her günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşları olacak. Ayrıca Pegasus Elazığ – İzmir uçuşlarını da devam ettirecek.

ELAZIĞ – FRANKFURT SEFERLERİ BAŞLIYOR

Öte yandan; Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından yapılan açıklamada, "Frankfurt'tan Elazığ'a... 18 Haziran itibarıyla Avrupa'daki 16 şehirden Anadolu'daki 14 noktaya direkt uçmaya başlayacağız. Bayrak taşıyıcı olarak memleketin yolunu biraz daha kısaltacak, misafirlerimizi sevdiklerine daha kısa sürede kavuşturacağız” dedi.