Elazığ Valiliği, il genelinde Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Başlatılan “ Elazığ Her Yerde Oluyor” projesine destek oluyor.

Elazığ Valiliğinin Koordinasyonunda Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Elazığ Her Yerde Okuyor” projesi ile ilgili sosyal medya üzerinden kampanya başlatıldı.

Elazığ Valiliği ilk olarak “ComeToElazığ” kampanyası başlatarak, her ayın 23’ünde Twitter üzerinden “ComeToElazığ” hashtag ile Elazığ’ın dünya ve Türkiye genelinde tanıtılmasına katkı sağlıyor.

 

#ElazığOkuyor KAMPANYASI BAŞLADI

Elazığ Valiliği bu defa da “Elazığ Her Yerde Okuyor” projesine katkı sağlamak amacıyla “ElazığOkuyor” etiketiyle yeni bir kampanya başlattı.

“Elazığ Heryerde Okuyor” projesi Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından “ElazığOkuyor” hashtag ile Twitter üzerinden tanıtılıyor.

“ElazığOkuyor” etiketiyle yapılacak paylaşımlar bu akşam itibariyle saat 20.23’den itibaren başladı.

 

“ELAZIĞ OKUYOR” KAMPANYASINA CANLI YAYIN DESTEĞİ

Saat: 23.00’dan itibaren de “ElazığOkuyor” etiketi altında yapılan paylaşımlar Kanal Fırat televizyonunda canlı yayınlanacak.

Elazığ’ın gelişimi, tanıtımı ve kalkınması için her projeye destek veren Kanal Fırat televizyonu “ElazığOkuyor” kampanyasına da destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programının ilk bölümü “ElazığOkuyor” kampanyasına ayrılacak.

Saat 23.00’da Kanal Fırat televizyonunda başlayacak olan programda Twitter’dan yapılan paylaşımlar canlı olarak ekranlara getirilecek.

Haydi Elazığ şehrin tanıtımı için Twitter’da “ElazığOkuyor” paylaşımları yapalım.