Elazığ Şehir Hastanesi’nde koordinasyon toplantısı yapıldı. Yapımında sona gelinin ve Eylül ayı içerisinde açılması planlanan Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Hastanede gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat ve yüklenici firma temsilcileri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Vali Kaldırım, çalışmalardaki son durumla ilgili yüklenici firma temsilcilerinden bilgi aldı.

Vali Kaldırım ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze toplantının ardından inşaatı gezerek sağlık ekipmanlarını da incelediler.

"TEMMUZ AYINDA HİZMETE GİRİYOR"

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, "Aziz şehrimizin gurur projelerinden 1038 yatak kapasiteli Şehir Hastanemizde incelemelerde bulunduk... Şehrimizi bölgesel sağlık merkezi yapacak olan Şehir Hastanesi Temmuz ayında hizmete giriyor..." dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da geçtiğimiz günlerde Kayseri Şehir Hastanesi’nin açılışında şehir hastaneleriyle ilgili konuşmuş, “Burada yeni bir kampus açıyoruz. Bugüne kadar 4 adet şehir hastanesini hizmete sunduk. İnşallah yılsonuna kadar Ankara, Manisa, Elazığ, Eskişehir şehir hastanelerini de hizmete alacağız. Bu muazzam eserin şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” demişti.