ELAZIĞ TSO İŞ DÜNYASINI SÜREKLİ YANINDA

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ TSO heyiti ilimizin önemli ticaret ve sanayi noktaları olan Elazığ Sebze Hali’ni, Tır Garajı’nı, Akçakiraz Küçük Sanayi Sitesi’ni ve Oto Galericiler Sitesini ziyaret ettiler. Elazığ TSO heyetinin gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren esnaflar teşekkür ederek ülkemizin içinden geçmekte olduğu zorlu süreçte sorunların dinlenmesi ve ilgili mercilere iletilmesinin önemli olduğunu ifade ettiler.

Oda üyeleri bu ziyaretler sayesinde yaşamış oldukları problemleri ve çözüm önerilerini dile getirme fırsatı bulduklarını belirterek, yaşanan süreçte yerelde ve ilgili kurumlar ile bakanlıklar seviyesinde çözülmesi gereken hususların Elazığ TSO tarafından kurumsal bir kimlikle talep edilmesinin önemli olduğunu ifade ettiler. İş dünyasının en üst çatı kurumu olan Elazığ TSO’nun böyle sürekli sahada olarak iş dünyası ile birlikte hareket etmesinin il ekonomi ve sanayisine de çok önemli katkılar sağlayacağını dile getiren Oda Üyeleri, Elazığ TSO heyetine teşekkür ettiler.

“ZİYARETLERİMİZİ ARTTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan iki gün süren ziyaretler sonrasında yaptığı değerlendirmede sorun ve beklentilerin ilk ağızdan dinlenmesinin önemli olduğunu belirterek, “Elazığ TSO Yönetim Organlarında görev alan arkadaşlarımızla Akçakiraz Küçük Sanayi Sitemizi, Tır Garajını, Oto Galericiler Sitesi ile Sebze Hali’ni ziyaret ettik.

Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle sorun ve beklentileri ilk ağızdan alarak çözüm noktasında istişare yaparak proaktif olmak istiyoruz. Esnaflarımıza bize göstermiş oldukları yoğun teveccühten ve duydukları güvenden dolayı şükranlarımı sunduğumu ifade etmek istiyorum. İşletmelerimiz ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçmekte olduğumuz bir dönemde ticari faaliyetlerini yürütmeye çalışıyorlar. Her sektörün veya her ticari bölgenin kendine göre sorunları bulunuyor. Bu sorunların çözümü noktasında komisyonlarımızın geçmişten bugüne kadar gelen çalışmaları devam etmektedir. Özellikle Meslek Komitelerimiz aracılığı ile Odamız Yönetim Kurulu ve Meclisimize gelen tüm sorunlar titizlikle değerlendirilmektedir. Ziyaretler kapsamında da bu talepleri kayıt altına aldık. Önümüzdeki günlerde çözüm üretme noktasındaki çalışmalarımıza bütün iş dünyamız tanıklık edecektir. Esnaflarımızla bir araya geldiğimiz için gerçek manada mutlu olduk. Ziyaretlerimizde Site Başkanları ve Dernek Başkanlarımız ve onların Yönetim Kurullarıyla da bir araya geldik. Çok yararlı görüşmeler ve değerlendirmeler yaptık. Bu ziyaretlerimizi ve istişarelerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Her zaman ifade ettiğim gibi esnafımızla birlikte olmak ve esnafımızla yol yürümek yönetim şeklimizin vazgeçilmezi olacak.

Ziyaretlerimizi il merkezinde, ilçelerimizde ve sanayi bölgelerimizde aksatmadan devam ettireceğiz. Oda olarak iletişimimiz en büyük sanayi kuruluşundan tek kişinin çalıştığı bir işletmeye kadar devam edecek.

Ülke olarak içinden geçmekte olduğumuz zorlu ekonomik süreci üretimden vazgeçmeyerek ve dayanışmamızı bir kat daha artırarak inşallah kısa sürede atlatacağız. Bu noktada kapımızın bütün esnaflarımıza açık olduğunu ifade etmek istiyorum. Şahsıma ve tüm heyetimize gösterilen yakın ilgi ve teveccüh için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.