Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci ile bir milyon öğretmen için yarın ders zili tekrar çalacak.

Elazığ’da binlerce öğrenci ve öğretmen için 15 günlük yarı yıl tatilinin ardından, çalacak il zil ile ders başı yapacak.

2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 4 Şubat pazartesi günü başlayacak  ve 14 Haziran 2019 Cuma sona erecek.

Yarın başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim dönemi ile ilgili Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk açıklamalarda bulundu.

Müdür Gürtürk’ün velilerden birde ricası vardı.

GÜRTÜRK: İYİ BİR 2018-2019 YILI İKİNCİ DÖNEMİNİ GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “2018-2019 birinci yarıyıl tatilini bitirdik. Öğrencilerimiz dinlendiler, eğlendiler, akraba ziyaretleri yaptılar ve mutlu bir şekilde dönmelerini bekliyoruz. Bizde okullarımızın bazı küçük eksiklikleri vardı, onarımları vardı. Bunları tamamladık ve giderdik. Okullarımızda güzel bir şekilde, nezih bir şekilde öğrencilerimizi bekliyoruz. Pazartesi günü ikinci dönemin ilk zili çalmış olacak. Ben tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize, öğrencilerimize ve velilerimize iyi bir 2018-2019 yılı ikinci dönemini geçirmelerini diliyorum”dedi.

GÜRTÜRK: TÜM ÇABA VE GAYRETİMİZLE SAHADA OLACAĞIZ

Müdür Gürtürk, “2018-2019 yılının birinci dönemini sağlık, sıhhat ve afiyetle geçirdik. Başarılı bir şekilde geçirdik. İkinci dönemimizin daha başarılı olması için tüm çaba ve gayretimizle sahada olacağız inşallah. Köylerimizde, ilçelerimizde ve şehir merkezimizde tüm okullarımıza gideceğiz”ifadelerini kullandı.

GÜRTÜRK: ÇOCUKLAR BİR YÖNDEN DE BİZİM KARNELERİMİZ

Velilere seslenen Müdür Feyzi Gürtürk, “Özellikle bizim velilerimizden şunu istirham ediyorum. Bazı çocuklarımızın karnelerinde eksikliler olabilir. Önemli olan bu eksikliklerini yapıcı yönde telafi etmeleri, destek vermeleri, olumlu yönde çocuklarımızı motive etmelerini istiyoruz. Çocuklar bir yönden de bizim karnelerimiz. Çocuklarımızı bu şekilde olumlu yönde motive etmelerini istiyoruz. Hiçbir başarı tesadüf değildir, başarı başaracağım diyenindir. Bunun için çocuklarımızı ikinci döneme, öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından olumlu yönden motive edilerek başlanırsa çocuklarımızın başarısı hem eğitim yönünden hem de öğretim yönünden daha güzel olacaktır diye düşünüyorum”diye kaydetti..

GÜRTÜRK: HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Ben ikinci dönemin tüm öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sağlık, sıhhat, afiyetle güzel bir dönem geçirmiş olur” temennisinde bulundu.

HABER: KEVSER ÖZ