Sektörler bazında bakıldığında, marka değeri en yüksek sektörü olan teknoloji sektörü ön planda yer aldı. Teknoloji şirketi RoofStacks Yazılım A. Ş. de Elazığ’dan listeye girerek adından söz ettirdi.

RoofStacks Yazılım A. Ş. de dünyadaki en büyük 10 teknoloji firması arasında olma yolunda gidiyor

Yazılım alanındaki tecrübesini oyun sektörüne de taşıyan Roof Games bugün itibari ile üçüncü oyununu ios ve android mağazalarında 172 ülkede kullanıcılara sundu.

Teknoloji sektöründe  Elazığ’dan dünyaya açılan teknoloji şirketi RoofStacks Yazılım A. Ş. oyun markası olan Roof Games ile de teknoloji alanında adından söz ettirmeye başladı. Yazılım alanındaki tecrübesini oyun sektörüne de taşıyan Roof Games bugün itibari ile üçüncü oyununu ios ve android mağazalarında 172 ülkede kullanıcılara sundu.

PANDEMİDE EN KÂRLI ÇIKAN SEKTÖR; TEKNOLOJİ!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreci, eğitimden sağlığa ve gıdaya insan hayatını doğrudan ilgilendiren tüm sektörleri etkiledi. Salgın sürecinden karlı çıkan sektörlerden biri teknoloji oldu. Uzaktan çalışma ve sokağa çıkma yasaklarının da etkisiyle e-ticaret, oyun, telefon ve bilgisayar alanlarında iş yapan şirketlerden bazıları bu dönemde marka değerlerini yüzde 90’a yakın artırırdı.