İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Arıcaklılar Derneği, Ramazan Ayı’nda düzenlediği sahur programıyla Elazığlıları bir araya getirdi.

Esenlerde düzenlenen sahur programına yaklaşık bin kadar Elazığlı hemşehrilerimizin yanı sıra Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul’da yaşayan Elazığlılar, ELFED Yönetim kurulu Üyeleri de katıldı.

Sahur programında Elazığ Halkoyunları gösterisi de yer alarak, sahur halayı çekildi.

ÇETİNTAŞ: KENDİSİNE GAKKOŞLAR ADINA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Arıcaklılar Derneği Başkanı Mirza Çetintaş, kendilerine destek olanlara ve programlarına katılanlara teşekkür ederek, “Esenler Belediye Başkanımızın bize bu Elazığlılar Derneğimizin oluşumunda ve Esenler meydanının görkemli yerinde bize böyle bir yer verdiği için ben kendisine gakkoşlar adına yürekten çok teşekkür ediyorum. Bizim standımız oluştuğundan beri, biz her gece 3’e kadar bekliyoruz biraz farkındalık olsun diye çok çok teşekkür ediyorum hemşehrilerime ve arkadaşlarıma” dedi.

BAYIR: BU GİBİ SOSYAL FAALİYETLER FEDAKARLIK, YÜREK, EMEK, MALİ DESTEK İSTER

ELFED Başkan Vekili Salih Bayır, etkinliğe katılanlar sahur programını düzenleyen Elazığ Arıcaklılar Derneği’ne teşekkür ederek, “Başta Arıcak derneğimizin başkanı Mirza başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Dernek faaliyetleri ve bu gibi sosyal faaliyetler fedakarlık, yürek, emek, mali destek ister. Bu vesile ile kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum “diye kaydetti.

GÖKSU: BU MİLLET ONLARI ÇÖPLÜĞE DÖKMEYİ BİLİR

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Bizim için bildiğimiz bir hakikat var. O hakikatte şudur; bizim adımız Ahmet Mehmet olabilir ama hepimizin soyadı Türkiye’dir. Hepimizin soyadı Türkiye’dir. Hepimiz bu toprakların çocuğuyuz, hepimiz bu milletin çocuğuyuz. O Batı’nın taşeronlarına söylememiz gereken bir şey var. Ey Batının taşeronları, ne yaparsanız yapın bu ülkenin birliğini, bu ülkenin dirliğini, bu ülkenin kardeşliğini hangi oyunla gelirseniz gelin dün düşmanı nasıl denize döktüyse bu millet onları çöplüğe dökmeyi bilir” açıklamalarında bulundu.

VİDEO: