Birevim Elazığspor’da bir ayrılık daha yaşandı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve son olarak deplasmanda karşılaştığı Ergene Velimeşespor’a 5-1 mağlup olan Bordo-Beyazlı ekibimizde, bu maçın ardından Teknik Direktör Sefer Yılmaz ile yolların ayrılmasının ardından temsilcimizde bir ayrılık daha yaşandı.

MUSTAFA AKSU İLE YOLLAR AYRILDI

Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve adeta psikolojik bir travma yaşayan Birevim Elazığspor’da Teknik Direktörlüğe Levent Eriş’in getirilmesinin ardından bu kez de Sportif Direktör Mustafa Aksu ile yollar ayrıldı.

SPORTİF DİREKTÖRLÜK GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz sezon yaşanan yönetim boşluğunda, Kayyum Başkanı Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu tarafından göreve getirilen Mustafa Aksu bugün itibariyle yürüttüğü sportif direktörlük görevinden istifa etti.

Alınan bilgilere göre Elazığspor Yönetim Kurulu’nun, tecrübeli teknik adam ile yaptığı görüşmede gelinen süreçte ortada bir başarısızlık olduğu gerçeğini Aksu ile paylaştığı ve kendisinden görevi bırakmasının istendiği belirtilirken, Aksu’nun da bu talep karşısında görevinden istifa ettiği öğrenildi.

YENİ İSİM KİM OLACAK?

Mustafa Aksu’dan boşalan sportif direktörlük için Ümit Tekoğlu veya Serkan Güllü’nün isminin gündemde olduğu, Tekoğlu ve Güllü’nün önümüzdeki günlerde sportif direktörlük görevine getirileceği tahmin ediliyor.