Elazığspor’un geleceği ne olacak sorusu cevabını bulmaya başladı. İlimiz Milletvekilleri ve İl Yöneticileri Elazığspor’u Ankara’da masaya yatırdı.

Dün Ankara’da yapılan toplantıya Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil, Elazığspor ARGE ve Proje Sorumlusu Çağdaş Yurt, Avukat Abdulkadir Toluç ile birlikte İş Adamları katıldı.

ANKARA DIŞINDA OLAN VEKİLLER TELEFONLA TOPLANTIYA DESTEK VERDİ

Alınan bilgilere göre İlimiz Milletvekilleri Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve Gürsel Erol Ankara dışında oldukları için toplantıya katılamadılar. Ancak ismi geçen vekiller yapılan toplantı öncesi Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil ile telefonda görüşerek Elazığspor için atılacak olan her adımda yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

İLK TOPLANTI ÖNCE MECLİS’TE YAPILDI

Elazığspor Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil ile ARGE ve Proje Sorumlusu Çağdaş Yurt, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Sermin Balık’ı önce mecliste ziyaret ettiler. Mecliste yapılan toplantıda Elazığspor’un geleceği masaya yatırıldı.

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI AKŞAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Akşam yapılan Toplantıda Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’da yer aldı. Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil, ARGE ve Proje Sorumlusu Çağdaş Yurt, Avukat Abdulkadir Toluç ile birlikte birçok İş Adamı akşam gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıda Elazığspor’un geleceği için atılacak olan adımlar konuşuldu. Projelerin hayata geçirilmesi, Elazığspor’a kalıcı gelirlerin sağlanması ve Bordo-Beyazlı Kulübün artık sıkıntılı süreçler yaşamaması için faydalı bir toplantının yapıldığı öğrenildi.

TOPLANTI İKİNCİ GÜNÜNDE BODRUM’DA DEVAM ETTİ

Ankara’da yapılan toplantının ardından Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil ve Elazığspor ARGE ve proje sorumlusu Çağdaş Yurt birlikte Bodrum’a geçti.

Bodrum’daki ekibe Elazığspor Sportif Direktörü Tuncay Akgün’de katıldı.

İrfan Yumakgil Başkanlığındaki Heyet Bodrum’da Adalet ve İç İşleri Eski Bakanı Mehmet Ağar ile bir görüşme gerçekleştirdi.  Buradaki toplantıda da öncelikli olarak Elazığspor’un transfer tahtasının yanı sıra gündeme ve geleceğe dair birçok konu başlıkları ele alındı.

FİNAL TOPLANTISI ANKARA’DA…

Ankara’da ve Bodrum’da yapılan görüşmelerin ardından son toplantı akşam saatlerinde yine Ankara’da yapılacak.

Yapılacak olan toplantıya bu kez Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’da katılacak.

İlimiz Milletvekillerinin hazır olacağı toplantıda Belediye Başkanı Yanılmaz ve Kulüp yetkilileri ile birlikte iş adamları da hazır olacak.

Geniş katılımlı toplantıda Elazığspor için kısa orta ve uzun vadede nelerin yapılması gerektiği noktasında görüş alışverişlerinin yapılması beklenirken, toplantılardan Elazığspor adına olumlu sonuçların çıkması bekleniyor.