Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları seçim gezilerine devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi 1.Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir, 2.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Fahir Şaşmaz, 4.Sıra Milletvekili Adayı Mesut Aksan ve İl Başkanı Semih Işıkver, Elazığspor Efsanleer Taraftar Grubunu ziyaret ettiler.

“İLK RESMİ GRUP OLAN EFSANELERİ ZİYARETE GELDİLER”

Efsanaler Taraftar Grubu Başkanı Serkan Çayır, “Bizler Elazığ’ın ilk ve resmi grup olan Efsaneler grubu olarak Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili abilerimiz ve İl Başkanımız bizleri ziyarete geldiler. Hoş gelmişler, sefa getirmişler. Umarım, inşallah, Allah’ın izniyle çıktıkları bu kutlu yolda Allah muzaffer eyler. Hoş gelmişler, sefa getirmişler, ayaklarına sağlık” ifadelerini kullandı.

“AMACIMIZ ELAZIĞSPOR’UN HAKLARINI SAVUNMAKTIR”

MHP Elazığ 1.Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir, “ Elazığspor’u siyaset üssü bir kurum olarak görüp, kurumsal kimliğini muhafaza edebilecek kalıcı gelir elde etmek, haklarını savunmaktır” şeklinde konuştu.

“ELAZIĞSPOR ELAZIĞ’IN MARKA DEĞERİDİR”

MHP Elazığ 2.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Fahir Şaşmaz, “Anayasa’nın değişmez olan 3 tane maddesi var, değiştirilmesi dahil teklif edilemez maddeleri var biliyorsunuz. Elazığ içinde değiştirilmesi, müdahale edilmesi, en ufak bir deformasyon yapılması, teklif hail edilmeyecek maddelerinden bir tanesi de Elazığspor’dur. Buna kimse ne laf söyleyebilir, nede bununla ilgili bir yorum yapabilir. Elazığ’ın bir değeridir, Elazığ’ın bir markasıdır. Elazığspor geliştiği sürece Elazığ’da gelişecektir. Esnafda kalkınacaktır, otellerimizde kalkınacaktır. Bunun hem manevi boyutu var, chem taraftar olarak destek veren gençlerin bir gaye uğruna fedakarca her zaman fedakarca uğraşarak, taviz vererek, yeri geldiğinde üşüyerek, ıslanarak verdikleri o emeğin karşılığında olması gerekiyor Elazığspor’un başarılı olması açısından” dedi.

“ELAZIĞSPOR’U ESKİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

MHP Elazığ 4.Sıra Milletvekili Adayı Mesut Aksan, “Ülkücü Hareket’in ve Milliyetçi Hareket’in mensupları olarak bizler Elazığ’ı tekrar eski noktasına dönüştürerek, siyasetin tamamen dışına çıkartarak Elazığ’ı bu marka değerine hare getirmeksizin sportif faaliyetleriyle ve Elazığ’ımızın yüz akı olarak eski konumuna yeniden getirmektir. Maddi problemler söz konusuysa, Ülkücü Hareket bir taraftarmış gibi bütün mensuplarıyla sizin yanınızda yer almak sözünü veriyor” diye konuştu.