Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Zeki Kaplan ve Eski İl Başkan Yardımcısı Bülent Gündüz, medya grubumuzu ziyaret etti.

KAPLAN: GERÇEKTEN ELAZIĞ’DA KANAL FIRAT AİLESİ BİZDEN BİRİ

Medya gurubumuzdan övgü ile bahseden Kaplan, yaklaşan kurban bayramı dolayısı ile Elazığlılarında bayramını kutlayarak, “Uzun süredir burası bizim bir ailemiz. Gerçekten Elazığ’da Kanal Fırat ailesi bizden biri. Aile sayılırız. Seviyoruz, sevgi görüyoruz, değer görüyoruz. Uzun süre il başkanlığı yaptığım süreçte de Kanal E ve Kanal Fırat camiası gerçekten şahsıma ve partimize büyük önem vermişlerdir. İl başkanlığından ayrıldıktan sonra ziyaretler gerekli. Önemli olan dostluklardır. Bu yüzden bugün Kanal E ve Kanal Fırat’ı ziyarete geldim. Önümüzde bayram var hem bayramı kutlamak hem de değerlendirme yapmak istedik. Ben Kanal E ve Kanal Fırat çalışanlarına ve imtiyaz sahibine başarılar diliyorum. Bundan sonra Elazığ’a büyük hizmetler yaptığını biliyoruz ve bundan sonra yapacağını biliyoruz” dedi.

Uzun yıllar CHP İl Başkanlığı görevini yürüten Kaplan, yeniden aday olacağını açıkladı.

KAPLAN: ADAY OLACAĞIZ

Başkan Kaplan, “Siyasi arenanın atmosferinin nereye gideceği belli değil ama bizim hedefimiz var. Hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımaktır. CHP’nin iktidara gelmesi ile beraber huzurun, refahın, ekonominin iyileştiğini, evrensel insan hak ve hukukunun iyileşeceğini, bireylerin rahat edeceğini, işsizliğin ortadan kaldırılması için elimizden gelen çabayı sürdüreceğiz. Ben görevden alındım. Görevden alındıktan sonra normalde 45 gün içerisinde tüzüğümüze göre seçime gidilmesi gerekiyordu. Maalesef 45 günlük süre 5 – 6 ay oldu aşıldı. Tabi bu genel merkezimizin aldığı pandemi kararları nedeni ile erteleme oldu. Burada yapacak bir şey yok. İl başkanlığı seçiminden önce burada vatandaşın sağlığı, huzuru çok önemliydi. Doğru bir karardı. Bizde tasnif ettik. 14 Hazirandan sonra bu yasaklar kalktı. Şu an 33 gün oldu. Arkadaşlarımızın 45 gün içerisinde seçime gitmesini bekliyoruz. Aday olacağız. Olmasa da bir genç arkadaşımızı aday ederiz. CHP’de aktif siyasette çok genç arkadaşlarımız var. Aday olacak arkadaşlarımızın içerisinde gerçekten yapacağını kanaat getirdiğimiz arkadaşlar varsa onlardan birini destekleriz. Mesele il başkanı olmak değil mesele CHP’yi güzel bir kadro oluşturarak iktidara taşımaktır” ifadelerini kullandı.