F.Ü rehber öğrenci topluluğunun düzenlediği kardeşlik halı saha futbol turnuvası sona erdi.

DÖNER: BİZ AMASIZ, FAKATSIZ BİZ ONLARI DESTEKLEDİK

İlahiyat bölümü öğrencilerinin birinci olduğu turnuvada konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, “Fırat Üniversitesi Rehber Öğrenci Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu futbol turnuvasının şampiyona maçındaydık. Ben gençlerimizi tebrik ediyorum. 11 takım toplamda yarışmada yer aldı. Gruplar şeklinde oynandı ve bugün şampiyonumuz belirlendi. Kaybedeni olmayan kardeşlik turnuvası. Ben gençlerimizin bu tür aktivitelerde yer almalarını hasetten önemsiyorum. Kendilerini tebrik ediyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençliğin olduğu her yerde varız, sporun olduğu her yerde varız. Bu kardeşlerimiz bize geldiği zaman böyle bir çalışmadan, bir projeden bahsettiği zaman biz amasız, fakatsız biz onları destekledik” ifadelerini kullandı.

ÖLMEZOĞLU: BU SENE KARDEŞLİK TURNUVASI DÜZENLEDİK

F.Ü Rehber Öğrenci Topluluğu Başkanı Ahmet Ölmezoğlu da, “Elazığ ilimizde bulunan Fırat Üniversitesi’nde etkinliklerini gösteren Rehber Öğrenci Topluluğu olarak bu sene kardeşlik turnuvası düzenledik. Kardeşlik turnuvamıza yaklaşık 110 tane öğrenci başvuru yaptı. Ve bu 110 öğrenci arasında maçlar düzenledik. Maçların finalini oynadık. Finalde kazanan takım Genç İlahiyatçılar oldu. Kendilerini tebrik ediyorum. Bizim turnuvayı düzenlememizdeki amaçta Fırat Üniversitesi’nde yaklaşık 40 bin tane öğrenci var ve bu öğrencilerin birbirleriyle kardeş bir şekilde yaşamaları, birbirlerine bağırmalarını değil. Elhamdülillah bunu bir nebze başardığımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Karşılaşma sonunda Karakobraları mağlup eden Genç ilahiyatçılara ve ikinci olan takıma kupa ve madalyaları törenle verildi.

HABER: SITKI TAŞEL